Fără categorie

Concurs in BLUGI. Invitatie DUBLA la TEATRU pe 8 NOIEMBRIE. Te simti BARBAT sau esti FEMEIE!?!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Salutare dragi internauti, bloggeri sau non-bloggeri. Nu stiu cum stiti voi, dar in societate se vuieste chestiuni de genul – femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte, nu? Sau mai era si vorba ca barbatul vana femeia pana cand ea il prindea? Sau ele e vanatorul si ea se impiedica ca sa nu para prada usoara !?

Daca v-ati plictisit de toate  stereotipurile legate de femei si barbati, atunci va invit la  „Attente al Lupo”, un spectacol de-a dreptul savuros, care abordeaza subiectul intr-o maniera nonconformista si plina de umor.
Pe scurt, ARCUB prezinta pe 7 si 8 noiembrie, ora 20:00, “Attente al Lupo”, un one woman show sustinut de actrita italiana Maria Cassi, ce are la baza o tema etern disputata, respectiv diferentele dintre barbati si femei.
Dar probabil intuitita voastra a dat deja raspunsul pentru voi dupa vizualizarea afisului de mai sus 🙂

Ca sa-ti faci o idee despre Maria Cassi, iti spunem ca „Le Monde” o compara pe aceasta cu Jacques Tati, Jerry Lewis si Charlie Chaplin, in timp ce ziarul „Le Figaro”  o claseaza pe Maria Cassi in topul celor mai bune „one woman show” la acest moment.

Este un artist polivalent, spectacolele sale sunt dinamice si abunda de personaje, care interactioneaza unele cu altele pana la conflict, caci Maria Cassi este pe rand barbat si femeie, Adam si Eva, tanara si batrana, subliniind prin miscarile corpului caracteristicile fiecarui personaj si reusind sa aduca in prim plan elementele comice ale acestora, intocmai ca un caricaturist.

Ca sa nu va mai tin in sah, AM de dat o INVITATIE DUBLA pentru UN cititor/ O cititoare  care va relata cea mai amuzanta intamplare personala bazata pe relatia barbati vs. femei. Ideea e sa comentati la acest post si sa nu uitati de de hashtag-urile #atentielabarbati si #grijalafemei cand promovati concursul pe contul vostru de facebook.  CERINTA este OBLIGATORIE!

Aveti nevoie de inspiratie !? Puteti citi un guest post despre cum vad eu relatiile sau interviul din coltul fetelor.

Despre spectacolul Mariei Cassi gasiti detalii si pe pagina noastra de Facebook.

deadLINE – 7 noiembrie ora 23:59. Concursul se adreseaza tuturor dar daca nu sunteti din Bucuresti nu se acopera cheltuielile de transport si cazare.

Pe data de 8 noiembrie ora 11:59 a.m. va fi anuntat castigatorul sau castigatoarea… Mod de jurizare…Implicarea in campanie, creativitatea si umorul… Voi fi subiectiv asa ca IMPRESIONATI!

 

0 gânduri despre „Concurs in BLUGI. Invitatie DUBLA la TEATRU pe 8 NOIEMBRIE. Te simti BARBAT sau esti FEMEIE!?!”

  1. Eram pe la anul 2 de liceu,spre sfarsit imi facusem o prietena,si locuiam o perioada singur,deoarece mama era la bunica mea sa o ajute la treburile casnice,ar tata era plecat in delegatie cu serviciul.In realitate,ocazional,prietena mea mai dormea la mine,si ca sa o scap de un bagaj in fiecare dimineata i-am propus sa-si lase o parte din lucrurile de dama la minePrinte aceste lucruri si-a lasat si lenjeria intima,mai precis chilotii tanga pe care obisnuia de fiecare data sa-i poarte.Totul a fost camuflat,pina spre miezul zilei cand am primit vizita mamei si bunicei mele,care au venit sa ma ajute la curatenie,si la mincare.intre timp,bunica a vrut sa-si ia un lucru din dulap,si a dat de chiotii tanga ai prietenei mele.Bunica a inceput sa o strige pe mama,care a venit mai in fuga de la bucatarie,sa-mi aduca sa degust mincarea gatita,iar cand a vazut chilotii tanga in mina bunicii,mai sa-i cada farfuria din mina.Aceasta intamplare face parte din repertoriul de intamplari amuzante cu care ma delectez din cand in cand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *