Fără categorie

CONCURS! CIFRE PERICULOASE in cinema! Vrei sa le descifrezi secretul?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Câştigătorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joacă rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, o producţie regizată de Gavin O’Connor (Miracolul, Mândrie și glorie, Războinicul). Premiera in cinema – 28 octombrie.

accountant_alt_70x100

 Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară. 

 

Din distribuția The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte Anna Kendrick (Sus, în aer, filmele Pitch Perfect), J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash, filmele Omul-păianjen), Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street), Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore), Cynthia Addai-Robinson (Star Trek În Întuneric), Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmeleMarea mahmureală) și John Lithgow, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea văzută de Garp).

O’Connor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque (Judecătorul). Pelicula a fost produsă de Mark Williams și Lynette Howell Taylor, producătorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof și Marty Ewing.

Echipa de creație din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Anna Karenina, Remușcare), scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Zborul United 93), designerul de costume Nancy Steiner și Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar (Războinicul, Cândva, pe aici, trecea un râu).

O producţie Warner Bros. Pictures, drama „The Accountant: Cifre periculoase” are premiera în cinematografele din ţară pe 28 octombrie.

➡ CONCURS ➡

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii de doua persoane la The Accountant: Cifre Periculoase.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon).

Perioada concurs: 28.10.2016 – 5.11.2016, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 7.11.2016.

In The Accountant, acest premiat actor intrepreteaza rolul lui Christian Wolff, un geniu al matematicii care descurca registrele contabile ale celor mai periculoase organizatii criminale. Recent, a jucat in Batman v Superman: Dawn si in Argo, filmul pe care l-a si regizat si cu care a castigat Oscarul. Care este numele lui?

a.       Ben Affleck

b.      Matt Damon

c.       George Clooney

Castigatorii vor fi desemnati prin random.org. Succes!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „CONCURS! CIFRE PERICULOASE in cinema! Vrei sa le descifrezi secretul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.