Fără categorie

CONCURS BILETE la FILM: Jackie Chan da pumni si incaseaza picioare. Vrei sa-l vezi in Skiptrace?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: Razvan Chira si Burlacu Marius au castigat fiecare cate o invitatie dubla. Astept datele voastre complete – nume si nr telefon pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com sa va spun cum sa intrati in posesia premiului.

Skiptrace e povestea lui Jackie Chan, care interpreteaza rolul unui detectiv din Hong Kong. Când nepoata sa, Samantha (Bingbing Fan), intră în conflict cu sindicatul crimei condus de brutalul Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație. Acesta e nimeni altul decât un cartofor interpretat de Johnny Knoville.

Dar Bennie descoperă repede că daca il aduce înapoi în Hong Kong pe Jonny va rezolva mai mult decât problemele nepoatei sale pentru ca acesta știe lucruri despre Victor Wong care, odată expuse, l-ar arunca pentru totdeauna după gratii pe omul de afaceri corupt.

Pornind într-o cursă contracronometru ca să-l predea pe Jonny în Hong Kong, cei doi parteneri au parte de o aventură pe cât de incitantă, pe atât de periculoasă, care înconjoară tot globul, din munții Mongoliei până în deșertul Gobi. CONCURS!

➡ Si acum, la concurs!

In perioada 17.07.2016 – 24.07.2016, ora 23:59, esti invitat sa raspunzi aici, printr-un comment la intrebarea: Daca ar fi sa vizitezi ASIA, ce loc sau tara alegi si de ce. Cele mai interesante doua raspunsuri vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la film.

Succes!

Cei doi castigatori vor fi anuntati pana pe 25.07.2016, ora 23:59. Invitatiile pot fi folosite pana in 31 iulie in reteaua Cinema City. Castigatorii vor primi toate detaliile dupa finalizarea concursului. Concurs oferit RO IMAGE

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „CONCURS BILETE la FILM: Jackie Chan da pumni si incaseaza picioare. Vrei sa-l vezi in Skiptrace?”

  1. as alege sa revizitez Halong Bay din Vietnam care este unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Asia, o locatie paradisiaca unde apele verzi ale golfului intalnesc stancile muntoase, este superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.