Fără categorie

CONCURS BILETE la FILM: Dincolo de Infinit se ascunde o noua aventura STAR TREK

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

UPDATE: Razvan Chira si Burlacu Marius au castigat fiecare cate o invitatie dubla. Astept datele voastre complete – nume si nr telefon pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com sa va spun cum sa intrati in posesia premiului.

In acest sequel, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut sau galaxie reala sau inchipuita.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

CONCURS!

➡ Si acum, la concurs!

In perioada 17.07.2016 – 24.07.2016, ora 23:59, esti invitat sa raspunzi aici, printr-un comment la intrebarea: Ce planeta, stea sau satelit natural iti place din Calea Lactee. Poti sa iti argumentezi raspunsul cu un link de pe youtube despre unul dintre satelitii planetei Saturn sau oricare alta stea din galaxia noastra, sau un link despre una din planetele – Marte, Jupiter. Orice alegi, e alegerea ta. Cele mai interesante doua raspunsuri vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la film.

Succes!

Cei doi castigatori vor fi anuntati pana pe 26.07.2016, ora 23:59. Concurs oferit RO IMAGE

0 gânduri despre „CONCURS BILETE la FILM: Dincolo de Infinit se ascunde o noua aventura STAR TREK”

  1. Jupiter este alegerea mea(Preferata mea) deoarece este a cincea planetă de la Soare și este cea mai mare dintre toate planetele. Are diametrul de 11 ori mai mare decât cel al Pământului, o masă de 318 ori mai mare și un volum de 1300 ori mai mare.
    Jupiter este al patrulea obiect de pe cer ca strălucire (după Soare, Lună și Venus; și câteodată Marte). A fost cunoscut din timpuri preistorice. Descoperirea de către Galileo Galilei și Simon Marius, în 1610, ai celor patru mari sateliți ai lui Jupiter: Io, Europa, Ganymede și Callisto (cunoscute ca sateliții Galileeni) a fost prima descoperire a unui centru de mișcare aparent necentrat pe Pământ. A fost un punct major în favoarea teoriei heliocentrice de mișcare a planetelor a lui Nicolaus Copernic; susținerea de către Galileo a teoriei coperniciene

    https://devoratoruldecreiere.wordpress.com/2013/12/02/25-de-lucruri-despre-jupiter/

  2. SATURN este alegerea mea, cea mai frumoasa planeta, are chiar si inele :)) care sunt compuse mai ales din apa inghetata. Insa pe cat este de frumoasa la exterior pe atat sunt de extreme furtunile sturniene ce au dimensiuni colosale cu dimensiuni aproape cat jumatate din suprafata Pamantului, conform NASA, de exemplu doar centrul unei furtunii de pe Saturn are un diametru de 5.800 de km, insa intregul fenomen se intinde pe nu mai putin de 57.940 de km!
    Imaginile pe care le puteti urmari mai jos sunt un tribut cum nu se putea mai frumos pentru vecina noastra planeta ale cărei mistere suntem dornici sa le aflam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *