Fără categorie

CONCURS BILETE la FILM: Dincolo de Infinit se ascunde o noua aventura STAR TREK

Spread the love

UPDATE: Razvan Chira si Burlacu Marius au castigat fiecare cate o invitatie dubla. Astept datele voastre complete – nume si nr telefon pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com sa va spun cum sa intrati in posesia premiului.

In acest sequel, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut sau galaxie reala sau inchipuita.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

CONCURS!

➡ Si acum, la concurs!

In perioada 17.07.2016 – 24.07.2016, ora 23:59, esti invitat sa raspunzi aici, printr-un comment la intrebarea: Ce planeta, stea sau satelit natural iti place din Calea Lactee. Poti sa iti argumentezi raspunsul cu un link de pe youtube despre unul dintre satelitii planetei Saturn sau oricare alta stea din galaxia noastra, sau un link despre una din planetele – Marte, Jupiter. Orice alegi, e alegerea ta. Cele mai interesante doua raspunsuri vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la film.

Succes!

Cei doi castigatori vor fi anuntati pana pe 26.07.2016, ora 23:59. Concurs oferit RO IMAGE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.