Fără categorie

Concertul lui Alessandro Safina se amana, din cauza unor probleme de sanatate ale artistului

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În urmă cu câteva ore am aflat  un lucru trist. Managementul maestrului Safina a anunțat că artistul are o problemă medicală care nu îi permite să susțină concertul programat pe 21 Decembrie 2015 la Sala Palatului în București.

Situația medicală precară a maestrului Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pe data de 14 Aprilie 2016.

AlessandroSafina_Dedicated

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna Ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Toţi cei care si-au achizionat bilete pentru spectacolul din 21 Decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat pe 14Aprilie 2016.

Pesoanele care nu doresc sa utilizeze biletele se pot adresa organizatorilor începand cu data de 13 Ianuarie 2016,la adresa de mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numarul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programați în vederea recuperării contravalorii acestora.

Pentru alte informații și noutăți despre acest concert, vă așteptăm pe pagina Premium Booking: https://www.facebook.com/premiumbooking/

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Concertul lui Alessandro Safina se amana, din cauza unor probleme de sanatate ale artistului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.