Fără categorie

Concert aniversar 10 ani Damian & Brothers pe 31 martie, la Sala Palatului!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Damian & Brothers va concerta, alaturi de invitati speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Artistul a ales sa sarbatoreasca 10 ani de la infiintarea trupei, precum si ziua de nastere acolo unde se simte cel mai bine, pe scena, alaturi de muzicieni.

Poster Damian & Brothers Sala Palatului 31 martie 2017

La 10 de la infiintare si la 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta in varianta live cel mai recent album al artistului, Gypsy Rock.

Si asta nu e tot. Alaturi de el vor mai urca pe scena si alti artisti din cadrul Global Records. Vrei si tu artistii din portofoliul global la evenimentele tale? Vrei sa stii preturi artisti dance ? Esti in cautare de artisti dance, cantareti de muzica dance, artisti house pe care doresti sa ii inviti la un eveniment (concert, zile ale orasului, evenimente private?

Vino cu mine intr-o aventura pentru melomani…

➡ sa fie…muzica

Materialul include reinterpretari ale unor cantece celebre din repertoriul romanesc al secolului XX (Saraiman, In statie la Lizeanu, Mona, Constantine, Constantine, Cine a pus carciuma in drum), amestecand instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues.

Pentru ca Gypsy Rock a reprezentat un proiect aparte si inedit pentru Damian, primul de acest fel realizat in Romania, artistul si-a dorit sa il puna in scena alaturi de cei cu care a colaborat la realizarea acestuia intr-o zi speciala pentru el.

31 martie este ziua de nastere a lui Damian si o va sarbatori impreuna cu publicul sau, dar si colegii de scena, la Sala Palatului. Printre artistii care vor urca pe scena Salii Palatului alaturi de Damian si orchestra sa, se numara: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Balan, si multi altii.

Damian & Brothers a fost si este cel mai frumos proiect din viata mea! La 10 ani de la infiintare, m-am gandit sa fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artistilor prieteni care au inregistrat alaturi de noi pe Gypsy Rock. Asa ca va astept pe 31 martie, de ziua mea de nastere, sa sarbatorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O sa fie nebunie mare, fratilor!

Biletele pentru concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului, din data de 31 martie 2017, sunt disponibile in reteaua Eventim, incepand cu 1 februarie, ora 11:00.Preturile vor fi urmatoarele, in functie de categorii, acestora adaugandu-se taxele de ticketing.

Categoria I: 260 lei
Categoria II: 220 lei
Categoria III: 180 lei
Categoria IV: 120 lei
Categoria V: 85 lei

Fanii lui Damian & Brothers sunt asteptati la un show senzational, cu multe surprize, muzica live de exceptie si invitati speciali, pe 31 martie, incepand cu ora 20:00.

➡ GLOBAL RECORDS

Global Records are in portofoliu artisti de top care s-au impus in industria muzicala romaneasca, dar si internationala in cazul unora: INNA, Alexandra Stan, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Mira, Lori, Havana, Vanotek, Yanka, Ivana, Lucia.

Global Records este cel mai mare label independent din Romania, fara sustinere din partea unei case de discuri majore.

 

In 2015, Global Records a lansat piese de succes precum “Fete din Balcani” cu Corina, Mira si Skizzo Skillz (27 de milioane de vizualizari), Havana – Vita Bella (23 de milioane de vizualizari), piesa licentiata in Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia, Bulgaria, Vanotek “My Heart is Gone” si recent lansata “Mama, I’m Coming Home” alaturi de The Code si Georgian, dar si Yanka si Ivana, cunoscute publicului in urma participarii la Vocea Romaniei cu piesele “Jungle” si “Tomorrow”.

2015 a insemnat si dezvoltarea business-ului Global Records cu divizia de booking Global Booking. Global Booking se ocupa de booking-ul tuturor artistilor Global Records pentru concerte si evenimente private, dar si pe Delia.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.