Fără categorie

CONCEPTO – O noua atitudine in moda, un pretext sa fac selfie-uri cu Andra lui Maruta

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Si…a fost Concepto. Si am inteles de ce ideea de fashion avea nevoie de un nou concept, de o noua paradigma, pentru ca sunt momente cand in viata e nevoie de restart – in tehnologie, in gastronomie, de ce nu si in moda.

Dincolo de conceptul grafic al tinutelor, de design, de creativitate, evenimentul a fost un magnet pentru vedete si acest lucru se datoreaza in primul rand Ralucai Zamfir si agentiei RanEvents Comm.

Una dintre ele, Andra lui Maruta a ajuns indubitabil si in zona mea de proximitate si n-a rezistat fara sa faca un selfie cu mine 🙂 Dar sa vedem ce inseamna totusi CONCEPTO?

8179_10207676551804802_3244859048334737753_n

Ane și Andra Feher, sunt #decat două clujence geniale care au reușit să faca diferenta intr-o lume unde concurenta e acerba si totul pare o jungla de compromisuri. Colectia lor inedita și spectaculoasă vizeaza femeile puternice și îndrăznețe, dar surprizele nu se opresc aici. CONCEPTO redefineste si moda pentru copii cu noul trend Kids.

Daca vorbim pe cifre, la ultimul eveniment CONCEPTO s-au strans peste 70 de vedete, jurnaliști, bloggeri și designeri precum: Andra și Cătălin Măruța, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ioniță, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Băltoi, Simona Țăranu, Oana Coșbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Galatescu, Alexia Talavutis, Raluca Stirbeț, Eli Roman, Sânziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas și lista continuă.

Concepto este un brand de modă din Cluj-Napoca aflat pe piață de 3 ani, care s-a remarcat prin design, inovație și calitate.

Noi oferim calitate, iar dacă investești într-o piesă care ține de-a lungul anilor și care se pretează pe siluetă ta, merită investit. Suntem un brand premium, lucrăm cu produse din piele naturală, realizăm articole manual, avem piese brodate, piese pe care le personalizam în funcție de ceea ce dorește clientă noastra”, declară Ane Feher, Concepto.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „CONCEPTO – O noua atitudine in moda, un pretext sa fac selfie-uri cu Andra lui Maruta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.