6c4eb86
Tineri

Complexul de vile ideal pentru a te muta pe tarmul Marii Negre

Spread the love

Probabil Constanta este unul dintre locurile ce te pot deconecta de la stresul cotidian si monotonia de zi cu zi. Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, muta-te mai aproape de mare. De ce? Pentru ca nimic nu e mai linistitor ca sunetul valurilor ce se spulbera de tarm, briza racoroasa a marii si rasariturile admirate de pe plaja.

Traiul la mare este unul perfect pentru fiecare persoana ce o iubeste – are multe oportunitati pentru tine si totodata, este si furnizoare de senzatii si trairi inegalabile. Nu trebuie sa pierzi mult timp cautand complexul de vile perfect pentru tine – vin cu o recomandare si anume Golful Santa Maria Bay.

Prin ce incanta vilele din Golf?

In primul rand, sunt construite dupa un concept altfel – combinatia inedita dintre stilul mediteranean autentic, cu arhitectura traditional italiana. Aceste doua stiluri au radacini si in comunitate. Vei putea sa te bucuri de o priveliste splendida a spatiilor verzi din jur ce au ca fundal Marea Neagra.

Totodata, in functie de necesitati, poti alege tipul de vila potrivit pentru tine. In principal, tipurile de vile difera din punct de vedere al suprafetei totale pe cele 3 etaje.

Despre tipurile de vile din complexul Santa Maria Bay

In cadrul complexului exista 3 tipuri de vile – tip A, tip B si tip C. Toate aceste vile includ balcoane si terase exterioare cu vedere catre imprejurimile verzi si Marea Neagra. Terasa va fi locul tau optim pentru relaxare – impreuna cu prietenii si familia. Te poti bucura de frumusetea peisajelor in vecinatatea complexului.

Totodata, indiferent de tipul de vila pe care il alegi, ai acces la gradinile private spatioase si la zonele special amenajate pentru parking. Fiecare tip de vila este separata complet de celelalte – difera chiar si din punct de vedere al structurii si design-ului. Ai posibilitatea de a-ti monta la exterior o bucatarie de vara.

Sunt construite cu un scop bine definit – sa treaca testul rezistentei in timp si sa iti asigure confortul optim pe tot parcursul sederii.

In alta ordine de idei, in cazul vilei de tip A, trecerea de la un etaj la altul se face atat prin intermediul scarii interioare, cat si al ascensorului privat. In cazul vilelor de tip B si C, trecerea se face doar prin scarile interioare.

Pentru a-ti putea face o idee cat mai clara despre cum se prezinta toate aceste vile, in cadrul paginii santamariabay.ro gasesti galeria foto cu poze aferente fiecarui tip. Galeria contine fotogratii atat din interior, cat si din exterior. Preturile de vanzare le vei regasi tot acolo – diferite de la o tipologie la alta.

Alege sa iti petreci tot restul vietii aproape de litoralul romanesc cu plaje cu nisip fin si peisaje inedite. Golful Santa Maria Bay poate fi lucrul de care ai nevoie pentru a incepe chiar acum sa iti ghidezi viata dupa alte standarde. Nu uita ca fiecare vila este complet utilata si mobilata dupa ultimele trenduri pentru a-ti spori tie confortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *