Fără categorie

Comenteaza pe RFI si castigi un iPHONE4!

Spread the love

RFI lanseaza in perioada 22 februarie – 16 martie concursul  MOBILizează-te!Intra pe www.rfi.ro şi participă la concurs. Poţi câştiga un iPhone 4.

Pentru participarea la concurs, concurenţii trebuie să se înregistreze în caseta “login” de pe site-ul RFI şi să comenteze unul din articolele publicate pe site-ul www.rfi.ro. Mai multe articole comentate înseamnă mai multe şanse de a câştiga concursul. Se va realiza o tragere la sorţi pentru desemnarea câstigătorului.

Pe data de 18 martie în programul „Zebra”, realizat de Mihaela Dedeoglu, se va realiza tragerea la sorţi şi va fi anunţat câştigătorul.
Despre RFI România

Filială a postului public francez Radio France Internationale, RFI România este un radio independent cu emisie bilingvă in romana si franceza. Poate fi ascultat pe frecventele proprii din Bucureşti 93,5 FM, Iaşi 97,9 FM, Cluj 91,7 FM , Craiova 94 FM şi Chişinău 107,3 FM. Formatul RFI România este generalist, cu segmente importante consacrate actualităţii. RFI România se poziţionează ca un post serios, obiectiv, profesionist şi independent. Echipa sa a luat numeroase premii:  premiul Clubului Român de Presă pentru talk-show (Dragos Ghiţulete), „Jurnalistul european al anului” oferit de Institutul European din România (Luca Niculescu), numeroase premii pentru Matei Vişniec (unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi români contemporani). Reţeaua sa de corespondenţi în cele mai importante capitale ale lumii este unică în România, asigurând accesul la surse de informaţie credibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *