Atelier de Idei, Creatii, Divertisment, Idei cu emotii, Social, Tineri

Colectia POSEIDON semnata ‘’La Vie En Doré’’ la Createria Summer Edition

Spread the love

‘’La Vie En Doré’’ reprezinta un concept lansat recent pe piata si prezinta colectia intitulata “POSEIDON” ce contine 4 modele de cercei, regasite si sub forma de brosa.

Arta este, în esență, cea mai profundă expresie a creativității umane. Intr-o lume mereu in miscare, dominata de stres, agitatie si haos, cum putem sa nu pierdem arta din vietile noastre? Si cum putem sa nu ne pierdem pe noi, si personalitatea noastra care paleste in umbra uniformei si conduitei impuse de cotidian? Arta in miscare. De aici am pornit. Am incorporat arta mestesugului romanesc si priceperea artizanilor intr-o maniera fresh, imbinata cu calitatea suprioara a materialelor si a finisajelor. Am ajuns la arta in istorie si ne-am inspirat din mitologia greaca.

La Vie En Dore – O poveste cu nuante de aur si argint

La Vie En Doré, un brand de accesorii 100% romanesc care se axeaza pe calitate, design si inovatie. Prima colectie ‘’POSEIDON’’, readusa in contemporan prin 4 elemente marinE, definitorii:

Zeus: forta, dezlantuire, regalitate, eleganta, demnitate, dominanta – leu

King Crab: non-conformism, putere, hotarare, dainuire, miscare

Lima: feminitate, armonie, Venus, natura, romantism, renastere – scoici

Sushi: deliciu, calitate, exuberanta – creveti

Această prezentare necesită JavaScript.

Cum v-ați hotărât să creați aceste accesorii și cum ați ales numele mărcii?

Conceptul ‘’La Vie En Doré’’ a luat nastere din dorinta de a invata si totodata, de a aduce ceva nou pe piata, de a crea accesorii indispensabile, cu un impact puternic asupra oricarei tinute. Prin acest intermediu vrem sa introducem auriul in viata femeilor si dorim ca cine ne poarta brandul sa se simta special. Numele ‘’La Vie En Doré’ provine dintr-o frenezie pentru culoare auriu, culoare ce sugereaza perfectiune, putere, iluminare, intelepciune, calitate superioara si implinire. Extravaganta acestei culori reprezinta una dintre valorile brandului, alturi de diversitate, actualitate si calitate.

Care sunt sursele voastre de inspirație?

Am pornit de la ideea de ‘’Arta in Bijuterie’’, idee ce se va regasi in toate colectiile brandului. Prima colectie, intitulata POSEIDON, are ca sursa de inspiratie mitologia greaca, interpretata prin intermediul elementelor marine. Dorim sa adaptam elemente din viata cotidiana intr-o maniera fashion.

Cui se adresează creațiile voastre?

Creatiile noastre sunt adresate femeilor ce au curajul de a gandi diferit, femeilor ce indraznesc atat in viata cotidiana, in actiunile lor, cat si in alegerile tinutelor care le reprezinta.

Cum vă imaginați clientul ideal?

In viziunea noastra, clientul ideal reprezinta o persoana puternica, o femeie ce are are curajul de a gandi liber, o femeie ce pune accentual pe detalii, pasionata de moda si tot ceea ce inseamna frumos.

Ce fel de obiecte creați?

Prin intermediul conceptului ‘’La Vie En Doré’’ dorim sa realizam produse ce au un impact puternic, ce completeaza si pun in valoare tinutele femeilor. Mai mult de atat, vrem ca cine poarta accesoriile semnate de noi sa se simta special. Asa cum ne-a descris una dintre clientele noastre, realizam produse ‘‘de purtat atunci cand cununa de lauri nu este suficient de vizibila, uneori zilnic, de la prima cafea’’. Dorim ca produsele ce apartin brandului sa transmita emotie.

Cateva cuvinte despre materiale și tehnicile de prelucrare

Produsele semnate ‘’La Vie En Doré’’ sunt realizate prin presare, fiecare piesa fiind finisata manual pentru a atinge calitatea superioara care ne reprezinta. Produsele sunt realizate in doua variante de culoare, atat aurii, cat si argintii si sunt placate cu aur de 14k, respectiv argint.

Ce înseamnă pentru voi să fii unic?

Desi traim intr-o perioada in care putem remarca tendintele de uniformizare, putem remarca anumite standarde in care cu totii dormin sa ne incadram, să fii unic înseamnă să fii tu însuți, să fii în felul tău, cu propriile preferințe. Este important sa iti pastrezi valorile, sa alegi doar ceea ce ti se potriveste si in acelasi timp, sa fii intotdeauna deschis spre nou. Felul în care păşeşti, felul în care zâmbeşti atunci când ţi se face un compliment, te fac o persoana unică pentru că nimeni nu te-a învăţat cum să faci aceste lucruri. Le faci natural, printr-o exprimare ce vine din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.