Fără categorie

COLD Pressed Juicery, sau acel moment cand stii exact ce bei si de ce

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Povestea Cold Pressed Juicery pleaca de la Amra Makarevic, o antreprenoare de origine bosniacă, care s-a gandit să lanseze în 2015, în București, Cold Pressed Juicery, o afacere care produce sucuri naturale realizate din fructe şi legume presate la rece și nimic în plus.

Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, când locuiam în Australia și căutam o soluție pentru oboseala, indigestia și fluctuația de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte încărcat. Pentru că în cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sănătății, am decis să împărtășesc aceste beneficii cu cât mai multe persoane și astfel a luat naștere Cold Pressed Juicery”, a declarat Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery.


Principala preocupare a Cold Pressed Juicery este calitatea produselor, 100% raw, naturale și nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor să fie de 3-4 zile. Pentru obținerea sucurilor, este folosită o presă hidraulică de ultimă generație care aplică o presiune foarte mare legumelor și fructelor mărunțite în prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minimă și fără căldură, sucuri naturale, delicioase în forma lor pură, bogate în vitamine, minerale și enzime.

Muncim constant la educaţia și la reţetele noastre. Colaborăm cu nutriţionişti şi cu specialiști în sănătate, care ne ajută să ne îmbunătăţim produsele. Totul se poate face cu paşi mici. Dacă bei un suc pe zi, deşi pare o schimbare foarte mică, înseamnă, de fapt, foarte mult”, a continuat Amra.

Produsele Cold Pressed Juicery sunt codificate după culori, pentru că fiecare persoană trebuie să consume un curcubeu de fructe și legume în fiecare zi. Cu o gamă diversă de sucuri green, red, orange, smoothie-uri green și milks, smoothie-uri din lapte de migdale sau cafea (Cold Brewed Coffee), programe personalizate de cleanse, Cold Pressed Juicery aduce în premieră pe piața din România, sticla de 380 ml, potrivită pentru un consum optim de suc natural, presat la rece.

Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achiziționate online sau din magazinele BeNat Victoriei și BeNat Piața Alba Iulia, Columbus Café & Co, Hotpod Yoga, Market Nord din București.

Misiunea Cold Pressed Juicery este de a crește nivelul de conștientizare a importanței unei nutriții sănătoase prin programe de cleanse, superfoods, fructe și legume proaspete transformate în sucuri naturale. Cold Pressed Juicery este o companie dedicată producerii și oferirii celor mai bune produse naturale, nepasteurizate, protejând în același timp natura și mediul înconjurător.

Mai multe detalii pe Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *