Fără categorie

Coffeeshop Company Bucharest – Pentru ca, de Sf. Valentin, ai nevoie de mai mult

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Coffeeshop Company nu inseamna doar cafea, iar de Sf. Valentin esti asteptat atat cu preparate pentru el dar si pentru ea – humus proaspat reinventat, burgeri si specialitati din pui la tigaie.

coffee

Coffeeshop Company Bucharest te asteapta in fiecare zi de la 07:30 la 23:00, intr-o atmosfera calda si primitoare asa cum te-am obisnuit! Coffee Shop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

DSC_2604

➡ The story, the taste, the feeling of CoffeeShop Company

Coffee Shop Company mizeaza pe o experienta perfecta si unica  a cafelei, intr-o atmosfera confortabila si relaxata, o reinterpretare a traditionalei “Vienna coffee house” ce intalneste moderna “coffee to go”, atat de actuala in lumea noastra agitata.  Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera ce aminteste de farmecul vienez.

Compania foloseste exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

Prezenta pe piata locala de 1 an Coffee Shop Company serveste specialitatile de cafea espresso in pahare speciale de prima clasa, cani de portelan sofisticate sau pahare cu un design atractiv. Toate recipientele au proprietati de izolare deosebite astfel temperatura optima pentru consum este garantata.

Mai multe pe Facebook si  Instagram

Adresa: Putul Lui Zamfir Nr.2, Bucuresti, Romania

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *