Fără categorie

CodeQuest – Vino la un hackathon php CREADIV și câștigă 400 de EURO!

Spread the love

Tu si programarea sunteti un mix bun? Iti place sa programezi in PHP si iti plac provocarile? Creadiv si Connect Hub te asteapta sambata, 28 martie, de la 10 la 10, la CodeQuest:

  • 12 ore de programare pentru rezolvarea unui challenge creativ
  • 400 EUR premiu pentru echipa castigatoare
  • Lucru in echipe de 3 sau 4
  • Bere, pizza, fun fun si networking de calitate!

Inscrierile sunt deschise pana pe 25 martie, pe www.codequest.ro. Sunt doar 40 de locuri disponibile, iar participantii inscrisi trec printr-un proces de preselectie!

Esti invitat sa vii direct cu prietenii, intr-o formula de 3 sau 4 persoane, sau singur si deschis la crearea unei echipe tari alaturi de alti programatori talentati. Nu uita sa-ti aduci laptop-ul si orice alte instrumente pe care le consideri necesare pentru a face fata challenge-ului pregatit!

Echipele vor fi evaluate, pe baza unui barem clar ce tine cont de inovatie, rapiditate, corectitudine si alte criterii, de un juriu de exceptie, format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alexandru Lapusan (CEO, Zitec), George Maicovschi (CoFounder, Hotseat), Virgil Dinu (CEO, CORE Technologies), Diana Stefan (Development Coordinator, ContentSpeed), Mihnea Simian (Software Engineer), Florin Buga (Web Dev Antreprenor) si Alexandru Rada (Founder, VibeTrace).

Accepti provocarea?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.