Fără categorie

COCONUT 3D – O animatie pentru copii cu multe idei de invatat!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Coconut este o animatie 3D pentru copii foarte vesela si cu multe invataminte pentru cei mici. Principalele valori pe care le invata in acest film sunt prietenia si responsabilitatea, exemplificate intr-un mod foarte creativ si pe intelesul lor.

Micul dragon de foc Coconut trebuie sa pazeasca iarba de foc pe care a strans-o bunicul sau, ea avand puteri speciale pentru dragonii de foc. Insa, dupa ce afla ca iarba de foc a fost furata, Coconut pleaca pe furis alaturi de prietenii sai Oscar si Matilda, in cautarea ierbii, riscandu-si viata sa si a amicilor sai.

Coconut da dovada de un real curaj cand reuseste sa scape de dusmanii dragonilor de foc si sa recupereze iarba de foc, chiar inainte ca vulcanul de pe Insula Dragonilor sa erupa.

La finalul confruntarii dintre cele doua neamuri, dragonii isi dau seama ca pot convietui si chiar sa se ajute unii pe altii, astfel ce insula este salvata si se dezvolta mai bine ca niciodata. Toata lumea este fericita, iar Coconut este un exemplu pentru toti dragonii.

Coconut the little dragon/Coconut micul dragon” are un scenariu ce apartine lui Gabriele M. Walther, Mark Slater, iar regia este semnata de Nina Wels, Hubert Weiland.

Actori precum Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge si-au imprumutat vocile personajelor animatiei. In limba romana, Adina Lucaciu, Gabi Costin si Ionut Ionescu au dublat vocile micilor eroi.

Animatia „Coconut the little dragon/Coconut micul dragon” este distribuita in Romania de RoImage 2000 si va avea premiera in cinematografele de la noi incepand cu 15 mai.

Scris de Raluca Cojocaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *