Fără categorie

COBBLER – Are tot atata emotie pe cat o pereche gaurita de pantofi de strada!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Our Score

 „ O zi în pantofii altcuiva” se vrea o comedie. Se vrea! Pentru că în final descoperi că nu râzi neapărat de comicul situațiilor, ci de penibilitatea unor scene, aparent fără logică.

Adam Sandler îl interpretează pe Max Simkin, un cizmar din New York, care locuiește cu mama lui și are grijă de atelier de când tatăl său a dispărut subit, cu ani în urmă. Duce o viață absolut plictisitoare și nu face nimic pentru a ieși din cotidianul care miroase a prelandez. Nici măcar când o tinerică activistă și foarte drăguță îl roagă să se implice.

Totul până când descoperă că mașina de cusut tălpi primită moștenire face magii: îți dă ocazia să fii pentru o zi în pantofii altcuiva. Și cum să nu-și dorească Max cu viața lui plată să nu fie alt om? De la un început absolut plat, povestea accelerează într-un ritm amețitor, lăsându-te cu anumite semne de întrebare evidente, însă pentru farmecul de a trăi mai multe vieți în câteva ore, le trecem ușor cu vederea. Max ucide un gangster cu pantofii cui ai unui travestit, salvează un bătrân de pe mâna unei afaceriste imobiliare care vrea să sară un bloc în aer și îl redescoperă pe tatăl său, cu o viață de lux la pachet.

Filmul nu este tocmai comedia pe care o așteptam, ce-i drept, nici afișul nu prea ajută, ba chiar are momente emoționante la un moment dat și aici mi-a atras atenția scena în care îi îndeplinește o ultimă dorință mamei lui, de a mai cina o dată cu tatăl său. Acesta este un plus pentru filmul care a stârnit mai multe râsete după vizionarea lui, decât în sala de cinema. Așa cum ar zice Emil, e un „film în care poți să-ți bagi picioarele”, dar care, dincolo de punerea în scenă nereușită, te face să te întrebi: tu în pantofii cui ai vrea să fii pentru o zi? Și de ce? Crezi că ai fi mulțumit dacă ai vedea cum e?

FILMUL AJUNGE IN CINEMA din 13 MARTIE si este distribuit de RO IMAGE.

by #RALUCA#COJOCARU#

PS: A scris si Emil despre,si, straniu de ciudat, de data asta s-au aliniat atat de bine planetele incat, daca scriam eu despre filmul asta as fi folosit EXACT aceleasi cuvinte in EXACT aceeasi ordine 😀

0 gânduri despre „COBBLER – Are tot atata emotie pe cat o pereche gaurita de pantofi de strada!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *