Fără categorie

CNIC a lasat audienta fara comentarii la Bionic Event 2011! FOTO!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Al doilea an consecutiv in care Presa In Blugi a fost partener media al balului bobocilor Colegiului National „Ion Creangă”, ceea ce desigur ne-a bucurat, reusind sa fim din nou prezenti la un eveniment incendiar organizat in CNIC.

Balul mult asteptat a avut loc pe data de 11 decembrie in club Player si ne-a uimit cu o tema despre care putem spune ca a fost cel putin incendiara. Bionic Event este numele sub care putem incadra tot evenimenul, si credeti-ma, a fost bionic!

 Dansuri tematice pregatite cu mare atentie de Creanga Dance Company (CDC), costumatii din cele mai spectaculoase si un concurs de Miss si Mister adapatat perfect temei sunt doar cateva dintre indeletnicirile serii.

La fel ca in anii anteriori, balul a fost pregatit cu luni inainte, fiecare om din organizare fiind astfel solicitat la miximum de organizarea acestuia. Chiar daca au fost nemultumiri din partea elevilor care nu au avut permisiunea de a consuma bauturi alcoolice, din punctul nostru de vedere, acesta nu a fost un minus.

Invitatul special, Guess Who a incins atmosfera dupa miezul noptii, reusind sa-i antreneze pe cei prezenti sa-i cante piesele, astfel toata lumea simtindu-se bine.

Putem spune in final, Creanga well done, again!

Ana Maria Radoveneanu

2 gânduri despre „CNIC a lasat audienta fara comentarii la Bionic Event 2011! FOTO!”

  1. ne-ati plictisit d moarte 2h cu miss marry aia, rapperasul ala si blondul ala cu trupa lui de dans. praf. in rest a fost ok. fr astea de mai sus ar fi fost cel mai ‘jmeker’ bal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *