Fără categorie

Cinema City te trimite de la film DIRECT in vacanta si nu oricum, intr-o croaziera!

Spread the love

1181_CC_Summer_Promo_11_1Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud-Est, lansează pentru cel de-al 5-lea an în România tradiţionala promoţie a verii, oferind peste 850.000 de premii garantate clienţilor celor 18 cinematografe ale sale, printre care și o croazieră pe Marea Mediterană, vacanțe all inclusive în insulele grecești sau bilete de avion deschise către marile capitale europene.

În lunile toride care urmează, ne răcorim în sala de cinema şi le oferim tuturor iubitorilor de film reţeta unei veri perfecte: cele mai bune şi mai noi producţii cinematografice, cele mai inovatoare şi mai cool tehnologii în materie de proiecţie şi sunet, entertainment de calitate, precum şi premii garantate, odată cu fiecare bilet cumpărat. Bucuria descoperirii este enorma la orice varsta, iar frumusetea filmului este completă doar la cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Pana pe 31 august 2015, toţi clienţii care vor cumpăra bilete la film vor primi un talon răzuibil care le va aduce instant unul din cele 850.000 de premii atractive oferite de Cinema City, fie că vorbim de bilete la film gratuite, delicioasele meniuri popcorn şi nachos, băuturi răcoritoare, dulciuri, produse cosmetice revoluţionare de la Marionnaud sau reduceri de 50%!

Cu taloanele primite intri garantat în tragerea la sorţi pentru unul dintre marile premii ale promoţiei: o croazieră pe Marea Mediterană cu transport şi cazare incluse oferite de Christian Tour, patru sejururi cu servicii complete într-una din însoritele insule greceşti şi zece bilete de avion duble în orice perioadă, pe orice rută disponibilă la Blue Air!

1181_CC_Summer_Promo_11_3

O scurtă vizită la Cinema City îţi aduce adrenalina zecilor de filme din cinematograf printre care şi cele mai aşteptate premiere ale verii: „Minionii”, „Terminator 5: Genisys”, „Magic Mike XXL”, „O tipă… dezastru”, „Omul-Furnică”, „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă”, „Pixels: O aventură digitală”, „The Man from U.N.C.L.E.”. Vino la film la Cinema City şi bucură-te de premiile oferite în cea mai mare promoţie a verii!

Câştigătorii pot intra în posesia premiilor până la sfârşitul lunii septembrie, anul curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *