Atelier de Idei

Cine vrea sa faca Pastele in Indonezia?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Persoanele care doresc să-și petreacă Paștele în afara țării, pot alege să o facă într-un mod complet diferit, prin intermediul vacanțelor pe care Paralela 45 le pune la dispoziție.

Bali_Indonezia_Google_4_1

În acest sens, ofertele pentru insula Rodos din Grecia beneficiază de 10% reducere, în timp ce sejurul cu autocarul în Grecia oferă reduceri de 20€/persoană. Una dintre destinațiile exotice preferate de turiști este insula Bali din Indonezia, cunoscută drept Insula Zeilor, ofertele beneficiind de reduceri de 30€/persoană. 

In plus, există o multitudine de chartere disponibile în zone precum Grecia, Turcia, Spania și Portugalia, sejururi în Italia, Franța și Cipru și circuite în Iordania-Israel.

Cele mai căutate și ofertante stațiuni turistice din Grecia sunt: Mykonos, Rodos, Zakynthos, Creta, Chania, Santorini și Corfu, unde turiștii pot petrece vacanțe nemaipomenite bucurându-se de razele soarelui pe plajele cu nisip auriu.

Antalya și Bodrum reprezintă două dintre stațiunile din Turcia cu cele mai bune oferte din acest an, în timp ce Spania aduce în atenția vizitatorilor stațiunile Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Tenerife și Mallorca.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.