Fără categorie

Cine-mi face galerie pe 30 aprilie!? O sa fiu Master Barista of Craft Cocktail!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Povestea e simpla. Eu sunt blogger si zilnic ma joc si amestec cuvintele. Si daca tot sunt implicat de ceva timp si in zona de food, de ce sa nu-mi exersez creativitatea si in zona de barista. Si pentru ca exista empatie intre oameni si branduri, YO m-a provocat la o competitie inedita.

Diploma Cocktail Masters

Cum ar fi ca numele cocktail-ului meu sa faca istorie? Deja m-am gandit la nume – Magic DARADAN, un cocktail compus din trei parti alcool si  o parte sirop si alte ingrediente – Vodka din Iceberg 50 ml, vin verde 50 ml, gin alb 50 ml, sirop YO din lamaie, roinita si menta 50 ml si 50 ml de amestec sirop de menta, suc de lime, ghimbir pisat amestecat cu ging-seng verde 😀 si pentru culoare putin suc de sfecla rosie. Ce ziceti, sunt in trend?

➡ Craft Cocktail, un nou trend

Fata de anul 2011, Google Trends a remarcat o crestere a cautarilor de peste 284% a cuvintelor cheie pentru prepararea mixurilor de cocktailuri in 2015. Cresterea a vizat in special ustensilele, cum ar fi articolele din sticla, decoratiunile personalizate si ingredientele pentru prepararea acestora. In ultimii trei ani, termenii ,,bitter” si ,,sirop simplu” au crescut cu 62%, respectiv 23%. In Romania, doar in acest an s-au inregistrat peste 368.000 de cautari pentru termenul ,,cocktail”.

➡ Sase retete de cocktail-uri celebre

Cosmopolitan, Hugo, Mojito, Raspberry Love, Pink Lemonade si Purple Light sunt cele sase retete de cocktailuri pe care brandul YO Sirop de fructe le prezinta in colaborare cu bartenderul Costin Gache.

Retetele folosite pentru prepararea acestor cocktailuri sunt cele clasice, insa elementul diferentiator este siropul de fructe YO. In ultimii ani, conceptul „Do It Yourself” a migrat si catre zona de food si bartending, din dorinta oamenilor de pretutindeni de a invata cum sa isi prepare singuri diferite feluri de mancare, bauturi si chiar decoratiuni sau alte obiecte de uz casnic. Aceasta tendinta s-a infiltrat si pe canalele de YouTube, unde incarcarea de videoclipuri cu retete de cocktailuri a crescut cu 70%, fata de anul trecut.

➡ Siropurile Yo premiaza creativitatea cu 6 City-Break-uri de vis in Austria

Aplicatia „YO sarbatoreste 60 de ani” va fi disponibila pe pagina oficiala de Facebook a brandului YO Sirop de fructe. In perioada 6 aprilie – 6 octombrie 2016, YO premiaza participantii si ofera sase vacante in Austria, cate una in fiecare luna, timp de sase luni.

Pentru a castiga unul dintre marile premii, utilizatorii trebuie sa se inregistreze in aplicatie, sa voteze reteta preferata si sa raspunda la intrebarea „Tu ce sarbatoresti anul acesta?”.

Si o piesa pentru inspiratie 😀

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.