Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Christian Tour: Vacante de vis la preturi ireale de Black Friday. Tu unde vrei sa mergi?

Spread the love

Christian Tour: Cele mai ieftine vacanțe din întregul an pot fi cumpărate în intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru că se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adaugă campaniile de discounturi la cazări și excursii opționale, create special pentru Târgul de Turism care se desfășoară în această perioadă la Romexpo, în București. Reducerile sunt valabile atât pentru vizitatorii târgului, cât și pentru toți cei care intră în această perioadă în sediile Christian Tour din întreaga țară sau cumpără de pe site-ul agenției.

Cele mai mari reduceri, de peste 50%, vizează vacanțele pentru vara anului viitor în destinațiile preferate ale românilor: Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria și România. Astfel, turiștii pot cumpăra vacanțe de 7 nopți, cu cazare la vile în Grecia, cu doar 1 euro, la care se adaugă costul transportului cu autocarul. Cei care preferă transportul cu avionul în Grecia pot găsi pachete cu zbor charter mai ieftine cu 45% prin programul Early Booking, plus o extra-reducere de până la 280 euro/cameră.

În această perioadă, și cei care se hotărăsc să-și facă vacanța din vara anului viitor în Antalya, una dintre destinațiile preferate de români, în special de familiile cu copii, găsesc oferte speciale: 40% discount Early Booking, la care se adaugă un extra-discount de 270 de euro pe cameră. În plus, pe durata Târgului de Turism, unele dintre cele mai luxoase resorturi din Antalya oferă la pachetele achiziționate prin Christian Tour cazare gratuită copiilor până în 12 ani. De asemenea, cei care caută vacanțe în Bulgaria beneficiază de discount Early Booking, la care se adaugă extra-reduceri pe perioada Târgului.

Românii care vor să se relaxeze la vară în stațiunea egipteană Hurghada găsesc oferte speciale pe durata Târgului de Turism: reducere de până la 340 euro/cameră plus reducerea Early Booking de până la 30%, în vreme ce în Tunisia, prețul pachetului turistic scade simțitor după aplicarea discountului Early Booking de 40% și extra-reducerea de 200 euro/cameră acordată de Christian Tour. O destinație nouă pentru 2020 este Ciprul de Nord, unde turiștii pot achiziționa acum pachete cu zbor charter cu reducere Early Booking de până la 25% și un extra-discount de 100 euro/cameră.

Ne așteptăm ca cererile de vacanțe în Antalya să continue trendul ascendent, astfel că în sezonul 2020 Christian Tour va opera zboruri charter către această destinație de pe zece aeroporturi din țară. O noutate pentru anul viitor este Ciprul de Nord, către care vom opera un zbor charter din București, ca urmare a solicitărilor venite din partea turiștilor. Totodată, am suplimentat numărul curselor către Tunisia (cu plecare din București, Cluj, Timișoara și Iași) și către Egipt (cu plecare din București, Timișoara, Oradea, Cluj și Tg. Mureș), destinații către care au călătorit mii de români în sezonul estival 2019”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour.

Cei care preferă să petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc găsesc pe perioada Târgului de Turism reduceri și la pachetele turistice în hotelurile de la  Marea Neagră. Pe de altă parte, Bucureștiul devine și el o atracție turistică pentru români ca urmare a lansării, în premieră, a pachetului city-break “Răsfăț la Therme”, în parteneriat cu cel mai mare centru wellness din Europa. Tarifele pornesc de la 196 de lei de persoană și includ o noapte de cazare la hoteluri din Capitală și acces la Therme, în zona Galaxy sau Elysium. La cerere, turiștii pot opta pentru transfer de la hotel la Therme și retur fie cu shuttle bus din flota Memento Bus, fie transfer privat cu mașinile electrice Memento Green.

O altă noutate în oferta agenției de turism este circuitul inedit în Brazilia – “Carnavalul de la Rio”, în cadrul căruia turiștii vor fi spectatorii celebrei parade a școlilor din Rio Samba. De asemenea, o altă propunere inedită este circuitul în Islanda, în timpul căruia turiștii vor vizita câteva locuri unice în lume precum Parcul Național Thingvellir, aflat la intersecția a două mari plăci tectonice: nord-americană și eurasiatică.

 In concluzie, mai ieftin de atat nu e decat statul acasa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.