Atelier de Idei

Chirila in licee, iar elevii isi dau si ei cu parerea…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Recent, a inceput in Bucuresti campania „Chirila in licee”, campanie in cadrul careia, solistul trupei Vama le vorbeste elevilor despre viitor, despre proiecte, perspective de viata si cariere de succes. Ce au inteles elevii din Liceul „Ion Neculce”, admirati in materialul urmator.

Oricum initiativa este laudabila si ii doresc putere de munca ca sa continue proiectul si in toamna asa cum a fost anuntat:)

0 gânduri despre „Chirila in licee, iar elevii isi dau si ei cu parerea…”

  1. L-am vazut o singura data pe individul asta si mi-am schimbat total parerea fata de el. Eram intr-un grup si ne vorbea ca de obicei despre viitor, despre viata, despre ambitie, etc. DAR, in acelasi timp mesteca guma ca ultimul vacar, imbracat fiind ca ultimul cocalar. Nu mersi, nu vreau sa imi vorbeasca despre viitor, am eu grija de el.

  2. cu guma de mestecat sau fara, T Chirila este unul dintre putinele personaje numite VIP care stiu si au de transmis ceva cu inteles si de inteles;
    n si cei care nu il suporta ca…’sfatuitor’ [nu cred ca are asemenea pretentii!!] sunt sigura ca ii asculta muzica, cu placere, chiar
    byna dimineata!
    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *