Fără categorie

Chi Pah și Konstantin au lansat primul single – The world in my eyes

Spread the love

Sâmbătă 4 decembrie, Chi Pah și dj Konstantin au lansat primul single intitulat „The world in my eyes”. Lansarea a avut loc într-un club de fițe din capitală și alături de cei doi au fost invitați prieteni, vedete și presă. Piesa a primit un feedback pozitiv din partea publicului iar doritorii o pot downloada gratuit de pe internet.

În cadrul show-ului de sâmbătă seară, Chi Pah și Konstantin l-ai avut invitat pe Silviu, care a făcut senzație cu tuba, un instrument care nu este folosit de obicei în piesele house. După lansare cei doi au petrecut alături de prieteni pâna la ora 5 dimineața.

„Piesa „The world in my eyes” va avea in curând și un videoclip. Deocamdata lucrăm la idee și căutam oameni cu care să întregim echipa. Vrem sa facem ceva diferit și sperăm să vî placă” a declarat Chi Pah.

Pe numele său real Ciprian Marcu, Chi Pah este cunoscut publicului din diversele sale colaborări ca și percuționist cu Alexandra Ungureanu, Sasha Lopez, Claudia (Sexxy) sau Paul Panait. A descoperit muzica din clasa I, când a început să cânte la orgă. Primul premiu important l-a obținut la Monte Carlo (locul 2) împreuna cu corul în care cânta. Pe parcurs Chi Pah și-a lărgit orizonturile muzicale studiind în paralel canto dar și instrumentele de percuție tradițională.

Konstantin este dj la Kiss Fm unde prezintă emisiune CLUBmix, producator muzical, dar și component al trupei Crush. Deasemenea el a fondat proiectul STereosonic. L-a cunoscut pe Chi Pah la începutul anului 2009 când au devenit colegi în proiectul Crush și Alexandra Ungureanu. Konstantin pe numele său real Radu Constantin Cernauțean s-a făcut cunoscut în industria muzicală la vârsta de 13 ani.

0 gânduri despre „Chi Pah și Konstantin au lansat primul single – The world in my eyes”

  1. Un om de succes este cel care poate construi o fundatie solida din caramizile pe care altii le-au aruncat in el. P n ieri noapte ar fi putut exista voci care s spun c CFR Cluj este o echip harnic disciplinat i n scut ntr-o zodie norocoas dar at t.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.