Fără categorie

 Charles Aznavour – One night only, evenimentul care va schimba Timpul pentru ca-l va tine in loc!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Moment istoric in Romania! 20 februarie 2016 – Bucuresti – Romexpo!

Pentru Bucuresti, 2016 incepe in cel mai incantator si unic mod cu putinta. Si asta doar datorita ca pentru prima si ultima oara, Charles Aznavour va concerta pe data de 20 februarie in cadrul unui eveniment istoric la Romexpo.

10685389_932122473505893_229023387588411063_n

Cunoscut ca si Frank Sinatra al FranteiCharles Aznavour este cel mai valoros si apreciat artist francofon al tuturor timpurilor, celebrul critic muzical Stephen Holden numindu-l zeul pop-ului francez. Indiscutabil cel mai cunoscut armean al timpului sau, Charles Aznavour a fost denumit in 1988 de catre CNN si publicul Time Online enterteinerul secolului din toata lumea. A fost declarat ca si interpretul extraordinar al secolului in urma voturilor din toata lumea, intrecandu-i pe Elvis Presley si Bob Dylan.

Nascut in 1924 in Paris, dintr-o familie muncitoare de armeni, Shahnhour Varinag Aznavourian, cunoscut sub numele de Charles Aznavour, isi incepe calatoria artistica inca de la varsta de 9 ani, cochetand cu actoria. Abia in adolescenta alege sa devina cantaret, iar in 1946 este descoperit de Edith Piaf pe care o si acompaniaza in turneele ei din Franta (inclusiv in celebrul Moulin Rouge) si Statele Unite.

In 1974, Aznavour cunoaste un success extraordinar in Marea Britanie, unde celebra piesa “She” atinge prima pozitie a clasamentelor de 3 ori mai repede decat orice altceva pana atunci, hit urmat si de urmatoarea lui piesa “Dance in the old fashioned way”.

De-a lungul timpului a colaborat cu  Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre putinii cantareti europeni invitati sa cante cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan (a spus despre Aznavour ca este printre cei mai mari interpreti live pe care i-a vazut), Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri si Julio Iglesias. In 1974 Jack Jones a inregistrat un intreg album de compozitii Aznavour, denumit “Write me a love song, Charlie” ce a fost re-publicat si pe CD de curand, in 2006. Charles a cantat alaturi de tenorul italian Luciano Pavarotti celebra arie Ave MariaElvis Costello a interpretat celebra lui piesa “She” pentru apreciatul film Notting Hill, iar celebrul tenor de opera Spaniei, Placido Domingo, prieten bun al acestuia, obisnuia sa cante din creatiile sale, dar si pe scena alaturi de el.

Cu zeci de premii la palmares atat in lumea muzicii, cat si cea a filmului, Charles Aznavour porneste in ultimul sau turneu din cariera. Un om cu o viata artistica exceptionala, cu o cariera de neclintit ce a parcurs decenii, ajunge pentru o singura noapte in Bucuresti pentru a-si intari renumele si a demonstra unicitatea experientei ce inseamna un concert live sustinut de cel mai mare artist francez in viata.

Biletele au fost puse in vanzare pe:

www.bilete.ro , www.eventim.ro , www.iabilet.ro , www.myticket.ro si pe www.7fix.ro

http://www.bilete.ro/concert-charles-aznavour-one-night-only-20-feb-2016

Si o mostra ca sa intelegeti ceea ce conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *