Social, Tineri

Centrul de Kinetoterapie IUVOKIDS – primul proiect al Fundației Șansă la Viitor

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Recent, Opera Națională din București  a gazduit un eveniment in cadrul careia a fost inaugurat primul proiect al Fundației Șansă la Viitor. Acest proiect emoționant a luat naștere datorita a doi părinți a cărui copil s-a născut prematur, această prematuritate creând grave probleme de sănătate.

În cele 13 luni petrecute în spital, am descoperit o altă lume, în care părinții încearcă să găsească putere, curaj și informații care să-i ajute să lupte pentru viață și apoi pentru recuperarea copiilor lor. Astfel, după externare, cu greu găsești drumul către oamenii și informațiile care să te ajute în luarea celor mai bune decizii.” declara emoționată, cu lacrimi în ochi fondatoarea Fundației Șansă la Viitor, Claudia.

Pornind de la această grea experiență personală, Claudia și Dani au decis să ofere prin Fundația Șansă la Viitor și Centrul Iuvokids, tuturor familiilor indiferent de situația financiară, șansă la un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor greu încercați.

Primul proiect al Fundației pentru copii Șansă la Viitor – Centrul de sănătate pediatrică Iuvokids este finalizat și a fost inaugurat prin evenimentul de la Opera Națională București. La evenimentul de lansare au fost prezente vedete precum Doru Todorut, Jazzy Jo, George Pistereanu, Misha, Marisa Paloma, Speak, Ștefania, Nicoleta Nuca și mulți alți invitați.

Ce a implicat acest proiect?

Renovarea, amenajarea și dotarea centrului de la zero, ce se întinde pe 4 nivele însumând 600 mp reabilitați în întregime din resurse proprii. Iuvokids cuprinde servicii integrate (de recuperare psiho-motorie: consiliere psihologică, logopedie, ergoterapie, electroterapie și dezvoltare personală), menite să schimbe destine, prin muncă și perseverență. Fundația pentru Copii Șansă la Viitor este prima organizație non-profit din România și din Europa de Est în care evaluarea și tratamentele pentru îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor sunt efectuate 100% în clinică proprie.

În viitorul apropiat, fondatorii IUVOKIDS își doresc deschiderea unui nou centru de sănătate pediatrică Iuvokids care să deservească județul Ilfov, unde nevoia este însemnată iar resursele de recuperare pediatrică în acest moment sunt aproape inexistente. Valoarea acestui centru este de aproximativ 1milion de euro și cu un termen de finalizare de 1-3 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *