cele-mai-importante-avantaje-ale-foliei-cu-bule
Atelier de Idei

Cele mai importante avantaje ale foliei cu bule

Spread the love

Folia cu bule a fost inventata in anul 1960 si inca de atunci a reprezentat o alegere foarte buna pentru transportul international sau national. Materialul acesta este durabil, este usor si este versatil, iar initial a fost folosit pentru a livra calculatoare si componente de calculator fabricate de IBM. Ulterior, utilizarea foliei cu bule s-a extins foarte mult, datorita avantajelor sale.

Folia cu bule izoleaza foarte bine contra impacturilor

Folia cu bule este foarte buna la protectia obiectelor fragile contra loviturilor. Daca trimiti astfel de obiecte, poti cumpara folie cu bule de pe acest site. Rolul sau este acela de a pastra obiectele in siguranta in timpul transportului. Transportul de marfa include, din nefericire, de cele mai multe ori o manipulare dura. Bulele de aer din folie actioneaza ca o perna flexibila, dar foarte durabila, care functioneaza foarte bine, cand vine vorba despre protectia obiectelor fragile. In momentul in care folia este dublata sau triplata in straturi si este combinata cu un ambalaj exterior durabil, atunci vei proteja foarte bine interiorul de impacturi severe.

Folia cu bule poate fi refolosita

Un alt avantaj este faptul ca folia cu bule poate fi refolosita. Nu o arunca dupa ce ai terminat cu ea. O poti utiliza din nou daca nu ai deteriorat-o semnificativ. Atunci cand cele mai multe dintre bule sunt intacte, o poti folosi din nou pentru protectie. Acest lucru face ca folia cu bule sa fie o optiune mult mai ecologica fata de alte materiale si ambalaje care sunt foarte dificil de refolosit. Pentru ca folia cu bule poate fi reutilizata, ajuta si la economii de costuri. Este de asemenea foarte utila pentru companiile care ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele, pentru ca aceste persoane pot refolosi folia astfel incat produsul sa ajunga inapoi la destinatie intact.

Folia cu bule este foarte usoara

Daca eviti sa folosesti folie cu bule din cauza ca ar putea adauga greutate coletelor tale, recomandarea noastra este aceea de a te mai gandi. Folia cu bule este foarte usoara si va adauga o greutate nesemnificativa coletelor tale, drept pentru care noi iti recomandam sa iei in calcul folosirea ei. In felul acesta, vei plati la fel de putin la livrare, iar bunurile pe care le trimiti vor ramane in siguranta. Ambalarea usoara inseamna ca nu va trebui sa platesti mult cand trimiti un colet si ca nu va trebui sa faci fata stresului de a cara obiecte grele atunci cand trebuie sa trimiti ceva. Nu este greu sa infoliezi produsele tocmai pentru ca folia este usoara. Chiar daca este un obiect cu greutate neglijabila, aceasta folie este cea care poate face diferenta intre obiecte distruse si obiecte care vor ramane intacte.

Alege de fiecare data cele mai bune metode de transport pentru obiectele pe care vrei sa le trimiti si vei reusi sa obtii avantaje considerabile. Nu uita ca imaginea ta in fata clientului conteaza si in acest caz, cel mai bine este sa selectezi metode de transport sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.