image001
IT&C

Cele mai frecvente probleme ale smartphone-urilor – spargerea display-ului si deteriorarea carcasei

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Oricine cheltuie o avere pentru a cumpara un telefon inteligent cat mai performant stie cat de usor il poate supune riscului de defectare. Oricand il poate scapa sau atinge de ceva din jur, ramand apoi sa plateasca alta suma generoasa de bani pentru reparatii.

Dintre cele mai frecvente stricaciuni la nivelul smartphone-urilor, spargerea display-ului si deteriorarea carcasei sunt cele mai populare. Ce faci cand recent ai platit mica ta avere pe el si deja are nevoie de raparatii? Solutia cea mai rentabila o reprezinta service-urile gsm. Trebuie sa gasesti insa locul cel mai potrivit, pentru a nu investi iar bani fara folos. Nu iti recomand sa te ocupi personal de reparatii, poate nici cand ai cunostinte in tehnologia moderna. La un service bun ai parte de calitate si de garantia ca reparatiile te vor tine o perioada lunga de timp, pentru ca piesele utilizate sunt originale.

Au aparut acum pe piata tot felul de solutii pentru a proteja smartphone-ul contra zgarieturilor, a socurilor sau a rezultatelor pe care diverse evenimente neplacute le pot avea. Husele si foliile sunt la moda, insa cu toate acestea nu toti pun accent pe gradul de protectie pe care il pot oferi, ci pe estetica.

Se prea poate ca si atunci cand este protejat sa fie favorizata fisurarea display-ului sau craparea carcasei. In acest sens, recomandarea mea este sa apelezi la un service bun si iata cum il poti identifica indiferent daca doresti servicii de reparatii Samsung Galaxy S8 sau orice alt model.

Orienteaza-te dupa prestigiul si rangul la care se ridica service-ul

Orasele abunda la ora actuala in astfel de locuri. Daca nu esti atent atunci cand alegi, ai toate sansele sa arunci o suma frumoasa de bani pe fereastra. Daca locuiesti in Suceava sau in apropiere, iti recomand Glassgsm, un service popular de altfel in oras, care ofera atat calitate, cat si o rezistenta indelungata. Asta se datoreaza faptului ca reparatiile sunt efectuate de profesionisti, iar piesele pe care le folosesc sunt originale.

Tine cont de pretul pe care il ai de platit!

Nu trebuie sa pierzi din vizor acest aspect, indiferent de caz. Pana la urma este vorba despre banii tai si care ar fi rostul sa ii pierzi facand o investitie inutila? In conditiile in care dispozitivul in sine a costat mult si reparatiile se ridica de asemenea la o suma colosala, oricine ar trage sa gaseasca un pret cat mai bun.

Din nou, recomandarea mea se indreapta spre Glassgsm, pentru ca aici stiu sigur ca ai parte de cel mai bun raport intre pret si calitate. Desigur, ca sa te convingi ca faci o investitie buna, te poti documenta personal in privinta optiunilor pe care le ai.

Internetul este o sursa bogata de informatii ce te poate ajuta sa afli mai multe, dupa tipul de reparatii de care ai nevoie. Si in functie de preferintele financiare, vei descoperi ca iti poti repara smartphone-ul, optand pentru o calitatea mai scazuta sau mai ridicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *