Fără categorie

Cele 10 tipuri de femei carora barbatii inteligenti le spun – Te pup, PA PA!

Spread the love

LarissAstăzi am ales să definesc, din perspectiva mea, care sunt acele 10 tipologii de femei de care bărbații inteligenți fug de obicei în proporție de peste 99% 🙂 Nu vorbesc aici de fizic, condiția socială sau alte aspecte ci…despre altceva.

Eu m-am oprit la 10. Dacă mai știți sau mai găsiți vă aștept să săriți cu ce comentarii vreți. Poarta e deschisă pentru toată lumea și voi da și femeilor șansa să se apere dacă elementele punctate de mine li se par neadevărate. Să începem, zic!

Vă mai aduceți aminte melodia!? O readuc în atenția voastră pentru că ea va fi elementul de final al tuturor celor 10 idei enunțate.

➡ FEMEIA POSESIVĂ

Da, ești în relație cu ea. Înțeleg să fie interesată de tine, să fie aproape de tine, uneori, noaptea, când se stinge lumea să fie maxim de aproape, dar când deja nu mai poți respira de ea e o problemă. Dacă te trezești cu ea la birou când îți aduce „pachețelul” cu gustarea de amiază și ea, în tot acest timp, filează biroul ca un radar în căutare de „concurență„, deja ai o MARE PROBLEMĂ. Dacă stă cu tine în baie în timp ce te bărbierești și nu ca să te ajute cu ceva sau să-ți întindă spuma de ras Gillette ci doar să se uite obsesiv la tine și la oglinda unde ți se reflectă chipul, atunci…DEVINE PROBLEMĂ.

Și dacă te strânge cu patos de mână încât unghiile ei îți lasă urme când sunteți prin mall și trec pe lângă tine zeci de căprioare, e timpul să-i spui: TE PUP, PA PA!4512-286447-horoscopfotopagina1

Bine, în niciun caz nu-i spui asta acolo în mall pentru că riști să te trezești cu scene de gelozie, cu țipete, tone de lacrimi și poate primești și telefonul ei direct în cap. E bine să știi din timp și e și mai bine să descoperi asta până să vă cunoașteți pe plan sexual pentru că apoi…Ca să nu te descurajez, pot spune că am avut un prieten care a primit zeci de SMS-uri cu înjurături la care tu nici nu te gândești și blesteme pe care încă folclorul nu le-a inventat 🙂

➡ FEMEIA POLIȚISTĂ

0833a2c2575bbb501279d86fe360483dSeamănă cu femeia posesivă doar că e mai inteligentă și nu se rezumă la speculații nefondate. Îți verifică telefonul, îți clonează cartela, îți sparge adresele de e-mail și contul de facebook, intră pe cookies-urile site-urilor de unde tu ai făcut cumpărături recent precum ShopiDoki și te trezești seara în pat cu întrebări și scenarii la care nici în somn tu nu te puteai gândi. Iar dacă afli că o parte din colegele tale de la birou primesc SMS-uri de amenințare cu texte de genul: Dacă îi mai zâmbești iubitului meu la pauza de cafea de la job, îți tai cauciurile la mașină! e timpul să-i spui : TE PUP, PA PA!

Dar ai grijă când alegi să faci asta. Dacă ai lăsat-o să știe prea multe despre tine și să ajungă foarte deep în viața ta, te vei trezi ca un amic de-al meu care s-a despărțit de o „femeie polițist” și s-a trezit cu laptopul parolat în Bios de a trebuit să-l ducă la service 🙂

➡ FEMEIA prea INDEPENDENTĂ

Da, e ok să ai o femeie liberă, independentă din punct de vedere social, care nu le dă raportul din oră în oră mamei sau tatălui despre ce face, care se întreține singură, care poate să aibă grijă de ea. Dar ajungi în extrema cealaltă când tu crezi că ești în relație cu ea, stabiliți că trebuie să vă întâlniți la film, de exemplu, și ea a plecat în Cancun într-un team building fără sa îți dea un SMS, un text pe skype, whatsAPP, un telefon, CEVA! Sau care ajunge acasă pe la trei dimineata și dacă o întrebi de ce îți răspunde: Ești pisălog, sunt independentă!

Nu sunt de acord cu relațiile de tip raport ca la poliție, unde partenerii își cunosc la virgulă agendele personale pentru că intrăm în zona de poliție și posesivitate, dar cred în comunicare și în lucrurile consultative. Nu zice nimeni că dacă ea are team building să mergi și tu, dar măcar să comunicați. Partea funny la acest tip de femeie este că dacă-i spui TE PUP, PA PA! nici nu o să sesizeze că ai dispărut din peisaj 🙂

➡ FEMEIA JUDECATOARE

bossy-womanE acel gen de femeie care judecă pe toată lumea. Îți judecă familia, surorile, prietenii, colegele de birou. Are impresia că deține adevărul suprem și cei care nu i se supun merită să fie condamnați la promiscuitate. E acel gen de femeie care are în vocabular expresii de genul : Dar n-ai aflat că asta nu se mai poartă? Unde ai trăit până acum, în junglă? Uite cum se rezolvă asta! Cine te-a învățat așa? Mama, surorile? Nu mai umbla cu vecinul de la trei. N-ai văzut cum se îmbracă și lista poate continua la infinit.

Și ei poți să-i spui TE PUP, PA PA! fără mustrări de conștiință pentru că îți va replica ceva de genul: Oricum eu doream să fac asta demult, dar am zis să te mai țin că îmi era milă de tine!

➡ FEMEIA mult prea ușoară

Nu, n-are legătură cu greutatea. Nici măcar cu fizicul în general. Are legătură cu…altceva. Știți versul ăla, bibliotecă pentru toți? Nu e nimfomană. Pur și simplu așa e ea, cum sunt și bărbați care chiar nu sunt capabili de relații stabile – vezi personajul Charlie din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Să spunem lucrurilor pe nume: și femeile pot avea un comportament sexual asemănător cu cel al bărbaților. E o prejudecată să numești o femeie „curvă” doar pentru că îi place să-și exploreze sexualitatea, iar un bărbat care face la fel să fie numit macho-man. Nu e just și e discriminatoriu.

Prin urmare, dacă simți că femeia de lângă tine îți spune că ești al-II-lea bărbat din viața ei și tu simți că ești al-II-lea din ultimele două zile, e timpul să-i spui TE PUP, PA PA! Nu se va simți aiurea pentru că te va înlocui instant. Dar n-are rost să apelezi la invective pentru că sunt și bărbați care fac exact la fel. Așa că, sfat pentru tine, mai caută.

➡ FEMEIA care CHIAR vorbește

04-600x337Da, știe că femeile vorbesc mult mai mult decât bărbații și într-un fel, are și logică. Femeile sunt cele care nasc copii și ele sunt cele care vorbesc cel mai mult cu bebelușii lor. Dacă o femeie ar gândi ca un bărbat și ar deveni mamă, acei copii ar fi subdezvoltați pentru că doar prin comunicare pot învăța cuvinte și fără cuvinte nu poți învăța să comunici. Cum spuneam, totul are sens până la un punct.

Dar dacă ea începe o idee și după 45 de minute încerci să o oprești și ea îți răspunde – „Dar stai, că încă nu ți-am spus nimic„, înseamnă că ai o problemă. Avem o excepție în lumea bărbaților și acea excepție se numește FLORIN PIERSIC. Ideea e că dacă îi spui unei astfel de femei TE PUP, PA PA! se va simți rănită nu pentru că îi dai papucii, ci pentru că folosești atât de puține cuvinte 🙂

➡ FEMEIA de tip Cruciuliță

 

Suntem liberi, ne-am câștigat libertatea în 1989, prin urmare putem să credem sau nu, putem să ne alegem confesiunea, putem să fim ceea ce vrem să fim. Nu e nimic rău ca o femeie cu care vrei să ai o relație să fie credincioasă, să meargă duminica la biserică și să poarte o cruciuliță discretă. Dar devine o problemă când e mai măicuță decât pustnicele de la schit, deși nu renunță la beneficiile tehnologiei și te forțează și pe tine să faci lucruri sau să spui lucruri.

Mai mult decât atât, deși merge la moaște, face ritualuri cu 33 de orice și vizite joia și miercurea la ore stranii, te înjură și te face să te simți mizerabil când nu ești de acord cu ea, pe sistemul, ca să merg să mă „curăț” trebuie să am ce curăța. Oricum, dacă îi spui TE PUP, PA PA! nu o vei afecta prea tare, dar depinde în ce stare o prinzi. Ori te va blestema în gând ori cu voce tare, una din două!

➡ FEMEIA mult prea timidă

E ok ca o femeie să fie cuminte, să știe ce vrea, să fie așezată și la casa ei. Dar devine o problemă când e mult prea timidă. Și asta n-ar fi tocmai lucrul cel mai rău doar că, adevărul e altul. În principiu pare timidă, evită să te manifești prea tandru cu ea în public, dar știi că dacă ajunge să bea mai mult decât trebuie se dezlănțuie și se transfigurează de zici că e alta. Nu e alcoolică, nu mă înțelegeți greșit, doar că atunci când se bucură de viață chiar se bucură, în toate sensurile. Practic, e mult prea timidă când e trează așa că cel mai bun lucru pe care poți să îl spui este TE PUP, PA PA!

➡ FEMEIA prea mămoasă

959e784287e0d2acf3f462291abf4ac3E important să-ți iubești părinții, e important să vorbești cu mama ta, mai ales dacă ești femeie și ești singură la părinți, dar asta până la derapaje. Dacă tu ca bărbat trăiești alături de respectiva femeie senzații intime în miez de noapte și mama ei sună din 15 în 15 minute și voi să vă opriți pentru ca ele să vorbească de ciorba, de sarmale și șalvarii bunicului, atunci e o problemă. Sau să ajungi să-i cunoști mama și ea apoi să vină cu texte: Mama mea mi-a zis sa îți zic să faci asta sau asta, atunci e cazul să-i spui așa : Să îi transmiți mamei tale că TE PUP, PA PA!

➡ FEMEIA excesiv de feministă

E bine ca o femeie să se respecte și să vrea ca opiniile ei să conteze. Nu spune nimeni că trebuie să cheluiești o avere pentru a menține frumusețea. Eu cred în farmecul natural al oricărei femei. Dar problemele încep să apară atunci când ea critică tot ce e feminin, când vrea să te transforme pe tine într-un accesoriu și dacă îi reproșezi ceva are tendința să-ți spună la orice: ești misogin, nu înțelegi femeia Așa că, pentru liniștea ta, poți să-i spui TE PUP, PA PA!

DISCLAIMER: Aceste exemple sunt pur fictive. Orice asemănare cu realitatea este pur și simplu întâmplătoare sau…nu. 

4 gânduri despre „Cele 10 tipuri de femei carora barbatii inteligenti le spun – Te pup, PA PA!”

  1. Nu exista decat FEMEIE si BARBAT, restul tine de perversiunile gandirii fiecaruia… Intr-o relatie de acest tip, NU trebuie sa depinda unul de celalalt. Aceste „dependente” sunt generatoare de conflict. Cand IUBESTI nu iubesti un „tip” de barbat sau de femeie…cand iubesti…IUBESTI. Restul, repet…tine de perversitate. Bineanteles ca in subconstient rezida multe „gunoaie”, care ies la suprafata si strica atmosfera unei relatii. Dar asta se petrece cand nu este IUBIRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.