Fără categorie

Cel mai usor ultrabook din lume prezentat de site-ul Romania Liberă

Spread the love

Lenovo și NEC Personal Computers (NECP) au lansat cele mai ușoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch și cântărește doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai ușor laptop doi în 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.  

LaVie Z HZ750 este capabil să lucreze în modul laptop, are windows 8.1, îl poți upgrada GRATUT la windows 10 sau, dacă îl rotești la 360 de grade, se transformă în tabletă cu touchscreen pe 13 inch.

În plus, ambele modele LaVie Z sunt foarte subțiri și au o grosime de doar 16.9 mm. Chiar dacă sunt ușoare și subțiri, compania n-a făcut compromisuri în ceea ce privește rezistența modelelor . Ambele dispozitive au o construcție specială din Magneziu și Litiu (Mg-Li)3. Materialele sunt cu 50% mai ușoare decât aluminiul, însă puternice precum orice aliaj greu din Magneziu.

Modelele LaVie au un touch screen de 13.3 inch, care pot veni, opțional, cu WQHD pentru imagini clare, iar modelul HZ750 este dotat cu a cincea generație de procesoare Intel® Core i7™, excelentă pentru a rula programe și aplicații în același timp. De asemenea, LaVie au instalate Microsoft Windows 8.1 Update pentru maximă productivitate, dispozitive de stocare de date rapide SSD de 128 GB și o baterie care ține 24 de ore.

Sursa: RomaniaLibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.