Fără categorie

Cel mai Horror vis – O zi fara frigider! Va Implor! NU VISATI visul asta!

Spread the love

18 iunie 2016 – CANICULA! Cod galben, portocaliu, rosu, ce culoare vreti voi!

Ma trezesc dimineata, imi beau ceasca de lapte cu…cafea. STOP! Rev, rev, rev! M-am trezit! Camera arata la fel, un pic mai gri, dar parca lipseste ceva. Ma ridic din pat, ma indrept spre cafetiera, cafeaua e la locul ei, priza e la locul ei dar unde e laptele? In frigider, doh! Doar ca NU AM FRIGIDER! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

So, pe caldura asta fara lactate, branzeturi. Ma razgandesc, vreau sa-mi fac o limonada cu apa rece si lamai. Din pacate jumatatea de lamaie e uscata si suspendata in bucatarie pe un raft iar apa minerala NU mai e minerala si e fiarta.

Si e atat de cald si imi e atat de foame. Imi torn apa fiarta in cap dar NU ma ajuta

Vreau sa-mi fac o omleta dar in debara din oua au inceput sa iasa „pui”. Nu te poti apropia de ouale gasite. Am chef sa-mi pun niste gheata in pahar dar singurul lucru din casa mai racoritor decat restul e betonul nativ al peretilor.

Am chef de o inghetata dar n-am. Si incep sa tip si m-am trezit.

Bine ca m-am trezit si totul a fost doar un cosmar. Si atunci imi dau seama ca am o epifanie – fara frigider omenirea ar muri de foame, GARANTAT!

Din fericire, cosmarul meu a fost doar un cosmar pentru ca exista LiebHERR care iti ofera 6 ani garantie la gama de frigidere daca le achizitionezi in perioada 15 mai – 31 august 2016.

Acum pot sa-mi fac omleta, sa-mi fac salata de rosii si legume, sa-mi prajesc niste muschiulet, sa beau o bere rece, sa TRAIESC 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.