Ce trebuie sa faceti daca obisnuiti sa va certati ingrozitor
Tineri

Ce trebuie sa faceti daca obisnuiti sa va certati ingrozitor

Spread the love

Micile certuri sunt firesti intr-un cuplu. Daca acestea persista si ajung sa devina din ce in ce mai puternice atunci este clar un semnal de alarma. Motivele pot fi variate de la oboseala pana la diferenta de opinie dar asta nu ar trebui sa creeze un scandal atat de puternic in relatia voastra.

Acceseaza acest site pentru a descoperi mai multe articole despre cum poti avea parte de armonie in cuplu.

   Cele mai potrivite exercitii prin care poti tine certurile la distanta

Repara orice mic conflict

Trebuie mai intai de toate sa intelegi ca un cuplu fericit nu este acela in care nu exista certuri. Din contra, un cuplu fericit este acela in care exista dorinta reala de a solutiona orice disputa.

Discuta cu partenerul tau si incearca sa aplanezi orice cearta. Incearca sa il asculti si sa ii intelegi nevoile. Puteti chiar sa va formati o anumita strategie si atunci cand vedeti ca lucrurile ies de sub control sa va luati fiecare o pauza de 5 minunte dupa care sa va intalniti si sa discutati cu calm tot ce va nemultumeste.

Comunicarea si respectul

Nu trebuie sa uitati ca sunteti in aceeasi echipa si ca nu trebuie sa lasati furia sa va contoleze. Trebuie sa invatati sa comunicati deschis chiar daca nu iti vine natural sa comunici cu calm ori de cate ori te enervezi, cu putin exercitiu vei vedea ca vei reusi sa faci asta.

Poti chiar sa adopti cateva tehnici de respiratie care te vor relaxa si care te vor ajuta sa pastrezi la distanta toate conflictele care pot aparea.

Pana la urma conflictele in cuplu sunt de cele mai multe ori nevoi neimplinite iar toate acestea se pot solutiona prin comunicare. Este absolut firesc sa iti doresti sa fii respectata, auzita, protejata, iubita si inclusa in toate planurile iubitului tau. Dar printr-o simpla discutie ii poti comunica acestuia tot ce te deranjeaza si sa veniti impreuna cu solutii in aceasta privinta.

O discutie calma despre nevoile fiecaruia dar si despre lucrurile care va deranjeaza cel mai tare va vor ajuta sa tineti certurile la distanta si sa va focusati doar pe ceea ce conteaza cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.