Ce sunt golurile asiatice
Divertisment

Ce sunt golurile asiatice

Spread the love

Optiunile de pariere in mediul online s-au diversificat tot mai mult in ultimul timp, iar una dintre variantele interesante la care multi jucatori apeleaza acum este reprezentata de golurile asiatice.

Nu toti pariorii stiu insa cu exactitate ce sunt aceste goluri asiatice si de aceea eu m-am hotarat sa iti explic, fiindca este util sa afli si despre aceasta varianta de pronosticuri, ce se poate dovedi foarte utila in multe situatii.

Asadar, vei gasi in randurile de mai jos toate informatiile despre pariurile pe golurile asiatice – cum le deosebesti fata de golurile clasice, care sunt avantajele acestor tipuri de pariuri, dar si ce inseamna fiecare linie de goluri asiatice in parte.

Pariuri pe goluri asiatice VS pariuri obisnuite pe goluri

In primul rand trebuie sa stii inca din start care sunt diferentele intre golurile asiatice si golurile normale. Pariurile pe goluri sunt foarte populare in toate sporturile, indiferent ca vorbim de fotbal, handbal, hochei sau alte discipline. De aceea casele de pariuri si-au diversificat oferta in acest sens, iar acum iti ofera mai multe tipuri de pariuri pe goluri.

Pariurile obisnuite pe goluri sunt simplu de inteles de catre oricine. In cadrul acestora exista doar doua posibilitati de validare a pronosticurilor si anume castigator sau pierzator, iar liniile de goluri le vei gasi sub forma de Sub/Peste 1.5, 2.5, 3.5 etc. (la fotbal).

De partea cealalta, la pariurile asiatice pe goluri mai intervin alte cateva situatii de validare a pariurilor. Practic, cand pariezi pe goluri asiatice te poti astepta la urmatoarele rezultate:

  • pariu castigator
  • pariu pe jumatate castigator
  • pariu pierzator
  • pariu pe jumatate pierzator
  • pariu rambursat

In plus, atunci cand vei rasfoi oferta de goluri asiatice, daca ne referim la fotbal, pe langa liniile clasice prezentate mai sus, vei observa si linii de tipul 1, 1.25, 1.75, 2, 2.25, 2.75. Asadar ai aflat inca din start 2 deosebiri intre pariurile standard pe goluri si cele pe goluri asiatice, deci ar trebui sa stii sa le deosebesti in oferta.

In ziua de astazi, golurile asiatice se gasesc la majoritatea caselor de pariuri de pe internet, insa daca vrei sa ai la dispozitie o oferta cu adevarat variata atunci poti alege site-ul Gets Bet si in plus poti sa vezi aici oferta cu bonus fara depunere la Gets Bet de care poti beneficia.

Tipuri de pariuri pe goluri asiatice

Pariurile pe goluri asiatice se pot clasifica in functie de modul de validare al acestora in 3 categorii importante, dupa cu urmeaza

  1. Pariuri pe goluri asiatice fara returnare de miza (0.5, 1.5, 2.5 etc.)

Aceste pronosticuri sunt practic identice cu golurile clasice, iar liniile sub forma pe care le vei intalni sunt de tipul 0.5, 1.5, 2.5, 3.5 etc. Sunt foarte simplu de inteles, deoarece pariurile plasate pe astfel de selectii se vor valida drept castigatoare sau pierzatoare, in functie de numarul total de goluri inscrise in meci.

De exemplu, pariul “Peste 2.5 goluri” este castigator daca in meci se inscriu cel putin 3 reusite si pierzator in rest, deci nu exista niciun fel de nedumeriri privind validarea lui.

  1. Pariuri pe goluri asiatice cu returnare totala de miza (1, 2, 3 etc.)

Cand vei observa linii de goluri asiatice de tipul 1.0, 2.0, 3.0 etc. atunci trebuie sa stii ca ai de-a face cu pariuri cu returnare totala de miza. Asta inseamna ca, pot exista situatii (in functie de numarul de goluri inscrise in meci) in care pariul tau sa fie rambursat, adica sa iti primesti miza plasata integral inapoi in cont.

De exemplu, daca pariezi pe “Peste 3 goluri asiatice” si in meciul tau se marcheaza fix 3 goluri, atunci pariul va primi cota 1, deci iti vei primi banii inapoi. Castigi pariul daca se inscriu 4 sau mai multe goluri si il pierzi in cazul intervalului de goluri 0-2.

  1. Pariuri pe goluri asiatice cu returnare partiala de miza (1.25, 1.75, 2.25, 2.75)

Cel mai complex tip de pariu pe goluri asiatice este cel cu returnare partiala de miza. Liniile disponibile in acest sens le vei gasi sub forma 1.25, 1.75, 2.25, 2.75 etc. Chiar si acest tip de pariu este simplu de inteles, deoarece el este practic compus din doua pariuri separate. Asta inseamna ca, de exemplu, daca pariezi 100 lei pe “Peste 2.25 goluri”, practic 50 lei vor fi plasati pe “Peste 2 goluri asiatice”, iar alti 50 lei pe “Peste 2.5 goluri asiatice”.

Daca ai in minte acest mod de functionare, atunci vei putea intelege foarte usor si cum se valideaza aceste tipuri de pariuri. In astfel de situatii pot exista cazuri in care sa castigi jumatate din pariu sau sa pierzi jumatate din pariu:

  • Daca pariezi “Peste 2.25 goluri” si in meci se inscriu exact 2 goluri, atunci vei primi jumatate din miza inapoi in cont (pariu pe jumatate pierdut)
  • Daca pariezi “Peste 2.75 goluri” si in meci se inscriu exact 3 goluri, atunci jumatate din miza va fi inmultita cu cota pariului, iar jumatate din miza o vei primi inapoi in cont (pariu pe jumatate castigat)

In concluzie, pariurile pe goluri asiatice sunt foarte versatile si iti ofera posibilitatea de a risca mai mult sau mai putin pe fiecare meci, in functie de informatiile pe care le detii.

Daca intelegi cu exactitate ce presupune fiecare linie de goluri asiatice, atunci vei putea gasi multe pronosticuri bune de jucat in aceasta gama de pariuri. E clar ca golurile asiatice reprezinta o optiune serioasa de luat in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *