Fără categorie

Ce Sa Ne Mai Jucam

Spread the love

Intai de toate nu ma refer la jocurile pe calculator, online sau offline, ci la jocurile old school, table games, board games si asa mai departe. O seara cu prietenii poate fi mult mai dinamica daca alegeti sa jucati ceva de genul asta. Avand in vedere ca probabil nu faceti chestia asta in fiecare saptaman, probabil ca nici macar o data pe luna, o experienta ca aceasta v-ar prinde bine, si cu siguranta o veti mai repeta.

Ce putem sa jucam este intrebarea principala? Iar eu m-am gandit sa ofer un raspuns foarte simplu. Imaginatia! Sa ne jucam de-a doctorii :)Ideile din zona de sanatate au incantat zeci de generatii de-a lungul anilor, si inca se intampla si in prezent acest lucru. Acum, intrebarea care se ridica este urmatoarea, ce joc cu si despre doctori sa jucam? Sincer sa fiu, m-am gandit si eu mai mult dar mi-am dat seama ca raspunsul este foarte simplu.

Cel mai popular joc cu si despre doctori este cel despre doctorul de familie. Asa ca asupra lui m-am oprit.E un joc al mintii, daca stii sa il joci cu adevarat. In cazul in care nu stiti foarte bine regulile, cu timpul te obisnuiesti cu gameplay-ul. Principalul avantaj al acestui joc este ca in prezent puteti gasi seturi foarte profi.

Un alt joc la care m-am gandit, dar care se joaca in doi este sahul. Un alt joc al mintii, un joc la care trebuie sa fii concentrat tot timpul, sa iei in calcul toate alternativele, atat ale tale cat si ale adversarului si bineinteles sa alegi alternativa cea mai buna. Poker-ul si sahul au mai multe in comun decat credeti, fiind foarte multi mari maestri de sah care joaca poker la nivel profesionist si invers, multi jucatori de top din lumea poker-ului care joaca sah in timpul liber.

In final, un alt joc pe care cu totii l-am jucat si care mi-a trezit amintiri frumoase ultima oara cand l-am vazut si jucat este Scrabble . E jocul copilariei mele, atunci nu puteam sa ma descurc foarte bine, dar acum am descoeprit o noua pasiune pentru el si pot sa spun ca il joc cu placere cel putin o data pe luna. Ar trebui sa il incercati cat de curand.

Ar mai fi si Monopoly , dar este genul de joc care poate strica prietenii, bineinteles pe moment, insa e foarte dinamic si in cazul acestui joc norocul chiar conteaza.

Asadar, iata cateva jocuri pe care puteti sa le incercati cu prietenii intr-un weekend sau intr-o zi libera. Cu siguranta o sa va captureze si o sa va descoperiti un nou hobby comun. Poker, Scrabble, Sah sau Monopoly, alegerea este a voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.