Fără categorie

Ce sa faci atunci cand nu stii ce sa faci

Spread the love

Ce să Faci atunci cand nu stii ce sa faci. Poate suna redundant, dar la Accedio reusesti sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale printr-un program complex de training-uri.

curs-bucuresti

Cand vorbim de Accedio vorbim practic de un portofoliu de clienți de tip lideri globali precum – BMW, Philips, BASF, Continental Automotive, Kone,Pirelli, Nokian Tyres, Elisa Telekom, Enel, General Electric, Constantia Flexibles – implementăm pentru aceste companii proiecte de transformare, leadership, inovare și operational excellence.

Accedio face parte din grupul Integrated Consulting Group.

In alta ordine de idei, sectorul public și sectorul cultural fac parte din portofoliul Accedio: ministere din Austria, Finlanda, Estonia, România, Ungaria, guvernele de land din Steiermark, Vorarlberg, Schleswig-Holstein, Opera Națională din Viena, Graz, Berlin, București, Cluj, Praga, Brno și Filarmonica din Zurich. Începând cu 2016, în cadrul unui contract cadru de 4 ani, ICG Integrated Consulting Group este furnizor de servicii de leadership și management development pentru Comisia Europeană și instituțiile sale: Parlamentul European, Secretariatul General al Comisiei, etc.

Grupul pune la dispoziţia clienţilor săi mentalitatea sa orientată spre colaborare. muncă şi rezultate pe termen lung, sistemul său de knowledge management şi experienţa a peste 130 de consultanţi din Austria, Germania, Finlanda, Suedia, Norvegia, Cehia, Belgia, Slovacia, Ungaria, Elveția și România.

➡ Cunoaște-ți adversarii și aliații

– Sun Tzu, spune: ”Dacă îți cunoști inamicul, și te cunoști și pe tine, nu trebuie să te temi nici într-o sută de bătălii. Dacă te cunoști pe tine, dar nu cunoști inamicul, pentru fiecare victorie, vei suferi o înfrângere. Dacă nu te cunoști nici pe tine, nici pe inamic, vei fi înfrânt în fiecare bătălie.”

 

 

Mai multe despre cunoasterea intrinseca si branding-ul personal in articolul – Negocierea pas cu pas.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.