Divertisment

Ce parere aveti despre zodii si horoscop?

Spread the love

Informatiile despre zodii si horoscop sunt usor de gasit in orice media. De la canalele clasice (TV, radio, print) si pana la new media, gasim o multime de date despre „ce ne prezic astrele”. Unii o considera o chestiune comerciala absurda, altii o vad ca pe o stiinta. Astrologia si astronomia sunt chestiuni diferite si nu voi intra in aceasta disputa. Unii cred insa foarte tare in horoscop si isi pot modifica planurile chiar in functie de asta. Altii cauta de asemenea informatii, dar le vad mai degraba ca pe ceva din categoria divertisment. Sunt fel si fel de alte pozitionari ale persoanelor pe care le cunosc, fata de zodii si horoscop.

Ce este de fapt astrologia? „Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre.

Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate” – detalii pe horoscopzi.ro, website de specialitate unde exista foarte, foarte multe informatii destul de frumos prezentate, adica utile si pentru cei pasionati, si pentru cei care nu prea au avut de-a face cu astfel de date.

Online se pot gasi de fapt multe informatii legate de zodii si horoscop. Nu mai este de ceva timp nevoie sa asteptati horoscopul zilnic la radio sau TV ori sa-l cititi in ziarul printat, caci puteti accesa aceste date oricand aveti timp, de pe orice dispozitiv – inclusiv smartphone sau tableta. Si trebuie sa subliniez ca exista foarte multe persoane interesate de horoscop, caci website-urile de specialitatea inregistreaza un trafic important. In plus, horoscop gasiti si pe multe website-uri de stiri, de lifestyle etc.

Am putea merge mai departe in zona aceasta cu aura mistica pana spre chiromantie linia destinului. Ce-i cu linia destinului? Ghicitul in palma! Adica noi avem acolo desenat destinul? Nu pare prea probabil, dar si aici exista multi oameni care sustin ca liniile din palma nu ne sunt deloc intamplatoare. „Nu putem spune despre chiromantie ca este o stiinta; nu exista cercetari stiintifice, pe care sa se fundamenteze anumite afirmatii sustinute de cei ce o practica.

Deocamdata, chiromantia este catalogata ca o pseudostiinta, insa se fac si unele eforturi pentru a demonstra stiintific anumite chestiuni; de exemplu, s-a demonstrat stiintific ca mainile au anumite tipologii, in functie de care se pot stabili anumite trasaturi de personalitate, anumite caracteristici genetice sau chiar de sexualitate. Liniile mainii tale pot spune o poveste celor care au curiozitatea sa stea si sa citeasca”, mai spun cei de la horoscopzi.ro.

Voi ce parere aveti despre zodii si horoscop? Dar despre chiromantie? Mi-ar placea sa vad ceva comentarii, eventual si cu ceva argumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.