laptop-second-hand
Atelier de Idei

Ce inseamna ERP si la ce ne ajuta?

Spread the love

Mici sau mari, afacerile de succes se construiesc prin multa munca si printr-o gestionare foarte eficienta a resurselor. Gestionarea inteligenta a resurselor este cheia unei afaceri profitabile asa ca investitiile in programe sau sisteme speciale de planificaresi gestionare sunt de dorit. Amortizarea lor este mai rapida decat ati crede avand in vedere avantajele oferite de solutiile moderne de gestionare a resurselor. Daca inca nu v-ati hotarat ce schimbare sa faceti la nivelul companiei dvs. pentru a avea eficienta sporita puteti investi in sistemele de tip ERP, de planificare a resurselor intreprinderii.

Aceste sisteme vor asigura managementul integrat al proceselor si operatiunilor in cadrul platformelor informatice unice, un lucru de dorit mai ales in companiile mai mari. ERP-urile sunt alcatuite din mai multe module special gandite pentru diverse arii functionale, vanzari, productie, contabilitate, achizitii etc. Modulele sunt complet integrate si acceseaza o baza de date unica.

Aplicatia ERP culege, valideaza si prelucreaza, transfera si exporta datele gestionate cu ajutorul unei interfete intuitive si simplu de folosit. Culegerea datelor se face prin introducere directa de catre operatori, prin import si prin transfer cu tehnologii tip EDI. In mare sistemele ERP in Romania fac legatura intre bazede date si utilizator, intr-o maniera simpla si usor de inteles si folosit.

De ceva vreme avem sisteme erp in Romania, sisteme eficiente care permit o gestionare rapida a resurselor, oferind un mod de lucru online, comunicarea intre oameni, departamente si puncte de lucru fiind mult simplificata.

Cu aplicatiile ERP realizate in Cloud procesele operationale sunt automatizate si standardizate, procesele de achizitie sunt si ele imbunatatite. Calitatea serviciilor oferite clientilor este augmentata prin transparenta informationale si prin scaderea timpului de livrare a comenzilor.

Cei care apeleaza la solutiile erp in Romania vor fi mai eficienti, afacerile se vor dezvolta mai rapid, angajatii vor lucra mai usor si controlul asupra intregii afaceri va fi mult mai simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.