Divertisment, Tineri

Ce filme noi vezi in reteaua CINEPLEXX din 9 iulie

Spread the love

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • Văduva Neagră
  • Ghici cine mai vine la cină
  • Adio, proștilor!

 ➡ VĂDUVA NEAGRĂ ( AP12)

APREMIERA: 8 iulie

PREMIERA: 9 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în română, 3D subtitrat în română, 3D subtitrat DOLBY ATMOS DISTRIBUȚIE: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz 

SINOPSIS:

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine supereroina Văduva neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum. Acțiunea are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e forțată să își infrunte trecutul.

 

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: 

 

 ➡ GHICI CINE MAI VINE LA CINĂ (N15)

PREMIERA: 9 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

DISTRIBUȚIE: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Christine Taylor, Jane Seymour

 SINOPSIS:

Abby de-abia așteaptă să petreacă o cină liniștită de Thanksgiving împreună cu prietena ei cea mai bună, Molly. Dar planurile celor două prietene sunt aruncate-n aer când la cină li se alătură noul iubit al lui Molly și mama lui excentrică. Mai pune la masă câțiva musafiri neinvitați, inclusiv un iubit de pe vremuri de-al lui Molly, un shaman autodidact și o tripletă de mămici gay, și ai meniul perfect pentru o vacanță atât de comică și de haotică, încât nimeni nu o va uita niciodată, oricât de mult și-ar dori!

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

 

 

 ➡ ADIO, PROȘTILOR! (N15)

PREMIERA: 9 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D Subtitrat in română

DISTRIBUȚIE: Virginie Efira, Albert Dupontel, Nicolas Marié, Jackie Berroyer, Philippe Uchan

SINOPSIS:

Când Suze Trappet, în vârstă de 43 de ani, află că este grav bolnavă, decide să plece în căutarea copilului abandonat după naștere, pe când avea 15 ani. În nebuneasca investigație birocratică, ea se intersectează cu Jean-Baptiste Cuchas (Albert Dupontel), un bărbat de 50 de ani aflat în mijlocul unui burnout, și Serge Blin (Nicolas Marié), un bibliotecar orb de un entuziasm excesiv. Improbabilul trio se aventurează într-o călătorie hilară și plină de peripeții pentru a găsi copilul de mult pierdut al lui Suze.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *