Fără categorie

Ce farmec au amintirile frumoase daca sunt doar amintiri!?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Ascult piesa asta in heavy rotation!

Eo lume mare, mult prea mare, fara tine ma pierd,

Atat de multe fiare,  si animale, e o jungla de ciment,

Prin labirint ma tot plimb si nu ajung sa te ating,

Trec anii, trec lunile, si trec zile intregi si inca nu ma sting…

 

Ce pot sa mai scriu cand am scris mii de cuvinte, sute de epistole ambalate sau nu in orice !?!  Dar uite ca vine primavara si daca toata lumea face curatenie generala in case, curti, blocuri, scari de bloc, scoli, spitale, eu vreau sa fac o curatenie mai profunda si mult mai adanca, o curatenie printre amintiri…

Da sunt superbe, sunt frumoase, dar ce farmec sa mai aiba cand sunt doar amtiri? E ca atunci cand esti pasionat de fitness, de miscare, de sport si tocmai echipamentul tau preferat, o bicicleta de aerobic sau o banda multifunctionala tocmai s-a stricat? Ce faci in acele momente? Te uiti la ea? Faci sport cu proiectii imaginare in trecut sau in viitor?

Cum sa le mai ascunzi, cum sa le mai depozitezi,  sa nu ma mai lovesc de ele atunci cand am cea mai mare nevoie de…miscare? Decat sa-ti plangi de mila sau sa te incarci de regrete nu e mai bine sa treci la nivelul urmator, sa mergi inainte si sa-ti cumperi un produs NOU de la biciclop? Si daca atunci cand e vorba de lucruri, de obiecte, ai aceasta solutie, de ce nu faci la fel si cand vine vorba de tine?

E clar trebuie sa ma apuc de curatenie generala printre amintiri!?! Cum sa-mi gasesc trimful intr-o sarcina atat de holistica si neobisnuita? Daca atunci cand e vorba de fitness, de miscare, de aerobic am gasit solutia, cum rezolv dilema mea?

Si, dupa cautari adanci si intrinseci am gasit asta -VOINTA. Am folosit VOINTA pentru PROIECTIILE intrinseci ale mintii mele, acolo unde se ascund cele mai multe dintre amintiri, apoi, dupa ce le-am curatat si le-am dat stralucire, am folosit SUBSTANTA „traieste prezentul” ca sa scap de orice urma de bacterie emotiva, sa las spatiul dintre sinapsele neuronale cat mai curat si la final am spalat totul cu proiectiile mele despre clipa de ACUM…Si gata, s-a curatat, tot locul miroase a nuferi, a parfum verde, a primavara.

Si am inceput sa rad, fericit ca am uitat tot. Prostul de mine! Amintirea pe care doream sa o curat, amintirile pe care doream sa le spal sunt impregnate in fiecare celula, se ascund sub fiecare strat epitelial, sub fiecare centimetru patrat de epiderma.

Si apoi am mai aplicat un strat de VOINTA si am inteles – TOTUL pleaca de la tine, totul, inclusiv schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *