Fără categorie

Ce faci atunci cand ramai fara masina? Te invat sa inchiriezi!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Suntem soferi. Cel putin unii dintre noi sau majoritatea dintre noi. Indiferent de anotimp, iarna, vara, primavara, ne place confortul si siguranta. Iarna trebuie sa-ti faci griji de cauciucurile de iarna, de info trafic, de lanturi daca e cazul, de amenzi, de ceata, de radar, de polei, de gabori, primavara de spalatorii, de vreme, daca sa treci la cauciuri all season sau sa mai astepti,  dar sunt momente cand poate ca ai probleme cu masina ta si trebuie sa o tii in service mai mult timp.

Ce faci atunci in conditiile in care tu te-ai obisnuit cu un anumit stil de viata, cu un anumit tip de confort, ce faci cand stii ca de la griji precum, daca am ulei suficient la motor, daca imi merge bujia, daca am alimentat suficient la benzinarie, trebuie sa te gandesti la metrou, linii de RATB sau sa circuli cu TAXI? Din fericire, am solutia pentru TINE, in momente in care esti nevoit sa te descurci fara masina. Iti recomand sa testezi macar o inchiriere masina Otopeni si o sa-ti explic si de ce.

Daca tot sunt la capitolul recomandari, sugestii, idei, sa va povestesc ceva real, autentic si adevarat, pentru ca viata mi-a demonstrat ca daca vrea sa faca misto de tine poate sa o faca in cel mai moral mod. Acum doi ani eram la Campulung, pe o vreme de tip toamna-iarna!

Era dimineata, in jur de ora 11 pentru ca vorbesc de o dimineata de blogger :), mi-am baut ceasca de cafea, si cand sa ma apuc de bloggerit cade netul. De fapt, n-a cazut de tot, dar, in acea zi fatidica de toamna-iarna, in cartierul Grui din orasul Campulung MUSCEL, se misca cu uimitoarea viteza de 10 kb/h   (e o unitate noua de masura inventata in conditiile de atunci) asa ca m-am gandit ca pana se incarca serverul de gmail, yahoo, facebook, wordpress am timp sa cobor pana in centru, sa ma plimb pe bulevard si sa ajung inapoi acasa in jurul pranzului:)

Si pentru ca era destul de frig mi-am sunat un prieten sa coboram cu masina lui. Amicul meu conducea un break de prin 1990 si, la nici 15 metri de casa i-a bubuit cauciucul. Am ramas siderat! Initial am crezut ca am calcat pe cuie, cioburi, pentru ca in cartierul meu se mai intampla ca anumiti petrecareti sa-si extinda zona de party din apartamentele lor in mijlocul strazii dar nu, carosabilul era chiar curat.

Si, dupa ce ne-am invartit pe langa masina, pana la urma amicul meu mi-a facut o confidenta. Mi-a spus ca a cumparat cauciurile SH de la un „prieten” care lucra la o vulcanizare. Si atunci am avut aceasta epifanie pe care o retraiesc si astazi. Daca tu nu mananci gunoaie, de ce sa lasi masina ta sa mearga „pe gunoaie”? Iar daca ai masina in service de ce sa nu apelezi la un centru autorizat de inchirieri masini, sa fii sigur ca sunt verificate, ca au ITP-ul facut, decat sa te trezesti ca desi ai masina in service nici automobilul inchiriat de tine nu mai merge bine?

E o intrebare retorica la care sper ca vei raspunde singur si sigur la ea!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Ce faci atunci cand ramai fara masina? Te invat sa inchiriezi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *