Divertisment, Tineri

Ce echipe au cele mai mari sanse la CM 2018

Spread the love

Se vorbeste deja tot mai mult despre CM 2018 pe toate canalele media. In publicitate nici nu mai zic, deja au aparut fel de fel de campanii cu fotbal, mai mult decat de obicei, unele legate direct de Mondialul din Rusia, altele facand referire in mod subtil (neavand vreo afiliere oficiala cu evenimentul).

Stim toti ca Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei nu joaca la CM 2018, din pacate… dar asta nu ne impiedica sa fim conectati la marele eveniment. Vom vedea fotbal de inalta calitate, poate mai ceva decat in fazele superioare din UEFA Champions League. Si asta pentru ca vin si superlativele din America de Sud, acolo unde exista Brazilia si Argentina, doua mari favorite la castigarea turneului final din aceasta vara.

Brazilia este, din ce am vazut pe la casele de pariuri, mare favorita. De fapt, cam asa se intampla de cele mai multe ori. Si apropo de pariuri, ati vazut poate cat de tare s-au activat agentiile, cu campanii cu premii si multa promovare in acest context, caci se asteapta mult interes pentru pariori pe meciurile de la CM 2018. Am vazut si reclame gen Unibet Cod Promotional, cote promotionale, campanie cu premii, pe langa obisnuitele ponturi de pariere si alte asemenea. Pariurile online atrag ca de obicei mult interes in Romania, caci suntem tot mai aproape de tehnologie, iar de sport nici nu mai zic…

Ei bine, dintre formatiile din Europa, ce reprezentantive nationale par a avea cele mai mari sanse la castigarea trofeului din Rusia? Germania inainte de toate, urmata de Spania si Franta. De ce aceste echipe? Pe de o parte pentru ca au aratat o forma foarte buna in grupe si in meciurile amicale din ultima perioada, iar pe de alta parte pentru ca au jucatori ce au impresionat in ultimul an la echipele lor de club, prin forma excelenta. Interesant este ca la una dintre casele de pariuri sportive am vazut ca Belgia are aceeasi cota cu Argentina… eu cred totusi ca sud-americanii se vor descurca mult mai bine. Argentina are multi fani si prin Romania, deci cred ca va fi prezenta pe multe bilete de pariere, online si offline.

Fiecare pasionat de fotbal are favoritele sale. Unii au echipe care cred ca vor ajunge foarte sus (in sensul de analiza „de specialist”), dar si echipe de suflet, despre care au indoieli, dar pe care isi doresc sa le vada in Marea Finala.

Romania nu este asadar printre cele mai bune echipe de fotbal din lume, dar macar avem tenisul, sa ne bucuram intens de rezultatul romanesc obtinut recent de Simona. Pentru fotbal, ne facem sperante din nou pentru 2020, pentru 2022, pentru 2024 si asa mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.