Fără categorie

Cauti sa ajungi sofer rapid? Am un pont de aur pentru tine!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Daca stii ca partenerului tau sau partenerei tale ii place sa conduca e impetuos necesar sa acceseze www.odat.ro. Gasesti aici tot ce ai nevoie despre cum sa intri mai usor in posesia unui carnet de sofer. Daca vrei poti sa faci achizitia inainte, o achizitie speciala, e timpul sa treci la celalalt nivel – din pieton in sofer. Dar, inainte sa faci acest pas, nu e mai bine, pentru siguranta ta sa te documentezi cum trebuie ca sa stii sigur ca nu ratezi sansa de a avea carnet de sofer cat mai repede.

un-britanic-a-inventat-un-claxon-de-bicicleta-mai-zgomotos-decat-un-avion-1_size1

Pentru inceput incearca niste teste. Totul dureaza cel mult cateva secunde pana se incarca site-ul si apoi poti sa incepi sa-ti testezi cunostintele. Nu stii ce masina vrei sa conduci dupa ce faci rost de carnet? Poti sa-ti dau o sugestie ca doar mi-s muscelean asa ca iti recomand varietatea de modele de LOGAN.

Dar inainte de a te apuca de teste trebuie sa fii atent la imitatii. De asta ti-am recomandat site-ul de mai sus. Sa nu uitam ca traim intr-o lume a imitatiilor de prost gust! La televizor, producatorii importa din Occident tot felul de formate de emisiuni si le adapteaza pe genunchi la publicul autohton, producatorii de tipul copystore importa retete din afara si le adapteaza in stil pur neaos romanesc la piata de aici, copiem etichete, falsificam blugi, camasi, tricouri, piratam software totul e un joc de-a sansa, un fel de ruleta ruseasca la scara mare…

Dar daca hainele iti permiti sa le iei de oriunde ai chef, buget si motiv chiar daca se intampla deseori sa faci alegeri proaste si sa dai sute de lei pe o pereche de pantaloni sau o camasa, sau un tricou si sa te tina 4-5 zile maxim, daca mobila iti permiti sa o iei si la modul SH sau cine stie din ce centru obscur, chiar daca la prima smucitura sta sa cada, cand vine vorba de masina ta e timpul sa faci o schimbare radicala de gandire daca tii cu adevarat la viata ta. Si mai mult decat atat, si modul unde iti testez aptitudinile este la fel de important si relevant.

Locul unde ti-am recomandat sa-ti exersezi cunostintele are multe atu-uri. Pe site-ul recomandat de mine exista teste auto pe categorii si sunt cele oficiale ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor, teste ce simuleaza exact conditiile probei teoretice ale examenului auto pe calculator. Chestionarele de pe acest site sunt actualizate la zi si corespund in totalitate cu ultimele modificari ale Codului Rutier in vigoare.

Pentru a-ti spori sansele sa iei examenul din prima incercare, va trebui sa fii familiarizat cu legislatia rutiera, acest lucru realizandu-se prin citirea acesteia si prin exersarea testelor DRPCIV.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.