Fără categorie

CATALINA NAE, un model pentru tineri! GALERIE FOTO!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Catalina Nae este studenta la Facultatea de Management din cadrul SNSPA si este fericita castigatoare a titlului de MISS 2012. Nascuta pe 27 decembrie 1992 , in zodia Capricornului, Catalina este atrasa de plimbarile in aer liber , iubeste muntele in defavoarea marii , muzica si dansul. Fire optimista, priveste intotdeauna partea plina a paharului si nu se lasa usor batuta indiferent de context…

Reporter: Catalina am inteles ca ai castigat titlul de Miss al Facultatii de Management din cadrul SNSPA. Cum te simti dupa atata timp, avand in vedere ca ai adjudecat locul I?

CATALINA: Da, este adevarat. Pe moment am fost extraordinar de incantata , bucuria a fost de nemasurat, mai ales datorita faptului ca am avut niste adversari de temut.

Reporter: Care proba te-a provocat cel mai mult?

CATALINA: Cred ca cea mai provocatoare proba a fost cea de karaoke.  Acolo am avut cele mai mari emotii, eram convinsa cu nu o sa pot scoate un cuvant , insa o data ajunsa in fata juriului si a colegilor care ma sustineau , m-am relaxat si chiar m-am bucurat din plin , am cantat si am dansat pe ritmurile baietilor de la Akcent .

Reporter: Care crezi ca au fost atuurile tale care au convins juriul ca meriti locul I?

CATALINA: Am incercat sa fiu cat mai naturala , sa fiu eu insami , fara sa ies in evidenta , fie cu o rochita prea scurta , fie cu un machiaj exagerat , deci naturaletea si simplitatea, consider ca au fost atuurile mele.

Reporter:  S-a schimbat ceva in viata ta in raport cu profesorii si colegii tai dupa castigarea titlului?

CATALINA: Clar nu ! Castigarea coronitei a fost o chestie de moment , o bucurie de o seara . Acest lucru nu m-a schimbat cu nimic , nu mi-a schimbat atitudinea sau obiceiurile , nu m-a facut mai frumoasa sau mai inteligenta , asadar nici relatiile cu profesorii si colegii mei nu s-au schimbat .

Reporter: Ce planuri ai pentru urmatorii trei ani?

CATALINA: Pe primul plan sunt studiile , pe care le voi continua cu un master in domeniu. Imi doresc de asemenea sa imi gasesc un job care sa imi permita sa capat si ceva experienta .

Reporter: Un sfat pentru elevii si elevele de liceu care inca nu sunt convinsi ca ar trebui sa urmeze o facultate in cadrul SNSPA

CATALINA: Ca studenta a Facultatii de Managenent din cadrul SNSPA , le pot recomanda cu sinceritate sa ni se alature . Facultatea mea are multe de oferit : profesori dedicati , deschisi si dornici sa le impartaseasca studentilor din cunostiintele lor vaste, colegi mai mari care le vor fi alaturi si-i vor indruma , si multe alte activitati care au loc in afara cursurilor , cum ar fi conferintele desfasurate in cadrul BizMasters , dar si Balul Bobocilor , care se anunta a fi cu totul inedit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *