Atelier de Idei

Catalina Ciltea: Am castigat Miss Plaja 2018 prin atitudine, naturalete si rezistenta

Spread the love

Catalina Ciltea are 22 de ani si recent a obtinut locul I la concursul Miss Plaja 2018. In prezent Catalina este studenta la Facultatea de Relații Economice Internaționale, Academia de Studii Economice București. Aici ea s-a inscris la Masteratul de Diplomație Economica Internațională. Iubeste linistea, natura, ii plac plimbarile cat mai lungi cu masina si cat mai departe de agitatia cotidiana. Cauta zone pline de liniste unde poate medita, de se poate detasa si unde poate sa-si incarce bateriile pentru o cariera tumultoasa. Iubeste sesiunile de photo-shooting, indiferent de tematica lor. Dar povestea in randurile care vin.

Salut Catalina. Cum ai inceput sa cochetezi cu modelling-ul si cand ai avut primul job?

➡  Catalina: (razand) Stiu ca o sa razi si tu, dar primul meu job a fost în clasa a V-a :). Eram sales manager (rade colorat). Glumesc, evident. Vindeam popcorn în clasa, vindeam colegilor din scoala pana când am fost prinsa de domnul diriginte :)). Ok, următorul job serios a fost de barman – ospătar în orașul meu natal, eram foarte fericita sa am proprii clienți. Apoi, la venirea în București am lucrat ca promoter, hostess, sau brand ambasador pentru companii multinationale din Industria de Tutun. Cel mai mult m-am maturizat pe plan profesional insa in urma cu doi ani cand am stat in Statele Unite ale Americii cu ajutorul programului Work and Travel. Mi-am largit extrem de mult orizonturile cu ajutorul acestei experiente. Vorbim practic de un alt stat, de pe un alt continent, alt vibe, alta cultura organizationala, alt mod de a -percepe relatia angajat-angajator, totul a fost diferit si este diferit de Romania acolo. Acolo am primit multe feedback-uri din partea colegilor de proiect ca m-ar avantaja o cariera in zona de modelling. Iar cand am venit in tara am inceput sa construiesc in aceasta directie.

 

Care e povestea cu Locul I Miss Plaja 2018?

➡  Catalina: Locul 1 la concursul Miss Plaja 2018 a venit ca o surpriza chiar și pentru mine, eu îmi doream doar sa iau parte la o noua experienta însă, iata ca am putut mai mult! Au fost doua cantonamente a câte 3 zile fiecare, în care respectam un program strict și trebuia sa purtam tocuri aproape non stop. Am reușit sa ies în evidenta prin rezistenta, încredere în sine și naturalețe încă din semifinala și mai apoi și în finala unde am si castigat. Tin sa multumesc cu aceasta ocazie întregii echipe de producție Luna di Miele.

Care a fost cea mai mare provocare in cadrul acestei competitii?

➡  Catalina: Cel mai tare sincer m-a provocat răutatea fetelor care în astfel de competiții este fără margini :)). În al doilea rand pot spune ca defilarea în mare mi-a dat bătăi de cap. Dar am trecut cu brio peste toate obstacolele si am reusit.

Cum a inceput povestea Fashion TV pentru tine?

➡  Catalina: Povestea Fashion TV a început imediat după ce am fost contactata pe Facebook de una din organizatoarele agenției, care mi-a propus sa vin la un casting în 2 zile, în Mamaia. am luat mașina și pe o vreme îngrozitor de furtunoasa eram în drum spre Autostrada Soarelui. Si asa am inceput unul dintre cele mai frumoase proiecte.

Mai povesteste putin despre proiectele tale din zona modelling-ului

➡  Catalina: După titlul de Miss Plaja 2018, printre proiectele de modelling Fashion TV la care am participat se mai numără : Romanian Fashion Week, competiția Miss Litoral unde am câștigat titlul de Miss Neptun, Prezentari de moda semnate de Cătălin Botezatu, Prezentare de moda Kiki Riki, Prezentare Sine by Seila și competiția Miss Black Sea by coin deluxe unde am câștigat titlul de Most Liked Model Awards. In prezent suntem în așteptarea festivalurilor Fashion Week din străinătate.

Cum vezi acest final de an?

➡  Catalina: Pentru acest final de an îmi plănuiesc sa particip la cateva târguri de joburi și sa ma axez cât se poate de mult pe facultate și dizertatie având în vedere ca sunt an terminal. Bineînțeles că modellingul nu va rămâne în urma, cât îmi va permite timpul voi lua parte la cele mai frumoase competiții și prezentări.

Un mesaj pentru cititori

➡ Catalina: Cei ce au citit aceste randuri probabil ca deja au înțeles ca orice vârstă ai avea, sfatul meu este sa spui DA oricărei oportunități. Întotdeauna prefer sa regret ceva ce am făcut și mi-a ocupat timp, însă am rămas cu amintirea, decât sa regret ceva ce nu am încercat și niciodată nu-mi voi aminti cum a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.