IT&C

Cat de util este sa ai la birou o imprimanta multifunctionala

Spread the love

Multe IMM-uri care au inceput activitatea in anii 2000 foloseau pentru nevoile de printare de obicei imprimante inkjet, de obicei solutii ieftine alese mai ales in functie de pret. Chiar si cand s-a trecut la imprimantele laser, putini utilizau multifunctionale si mai degraba aveau separat scanner, iar copierea in firmele mici se facea ori prin scanare si printare ulterioara, ori la centrele de copiere de prin oras. In zilele noastre, astfel de metode ar fi total neprofesioniste si total neproductive. Nu conteaza daca esti IMM sau corporatie, tehnologia moderna trebuie utilizata in business in cel mai practic mod. Eficienta nu mai este o optiune, este o obligatie!

De ce ai nevoie de o imprimanta multifunctionala

Daca te-ai intrebat de ce ai nevoie de o imprimanta multifunctionala, vei afla raspunsul. Dar ai nevoie de ceva premium nu una oricum, ci una conceputa pentru mediul de business, din game profesionale de la marci precum HP sau Konica Minolta. Astfel de multifunctionale ofera acum in principal printare, copiere, scanare. Dar totul este facut la o calitate foarte ridicata si foarte, foarte repede.

Exista dispozitive care permit tratarea documentelor fata – verso si alte optiuni care de fapt usureaza multa utilizatorului (in orice office, timpul este o resursa foarte valoroasa!). Evident, imprimantele multifunctionale moderne pentru mediul de business folosesc tehnologie laser. Exista fel de fel de functii utile, de la transmitere documente wireless pana la scoaterea capselor / capsare documente. Echipamentele multifunctionale de printare pentru uz profesional au tonere economice, mai ales daca ne referim la modelele fabricate pentru un volum de printare foarte mare.

Cat de util este sa ai la birou o imprimanta multifunctionala?

Foarte, foarte util. Aparent, ai spune ca poti rezolva totul si cu o imprimanta laser, caci documentele ce necesita scanare / copiere pot fi fotografiate gratie camerelor foto foarte performante ale smartphone-urilor. Insa o astfel de procedura nu este deloc in linie cu rigorile din mediul de afaceri. Si, din nou, pentru cele mai multe firme, ar fi total neproductiv gratie volumelor mari necesare de tratare a documentelor. Plus viteza necesara, plus timpul care trebuie economisit…

Cei care isi doresc sa cumpere imprimante multifunctionale profesionale pot alege un provider B2B – detalii si oferte pe www.ecopy.ro. Este bine sa se apeleze la consultanta de specialitate din partea unui retailer care ofera in mod special echipamente business. In plus, o firma are nevoie si de alte servicii precum mentenanta, aprovizionare consumabile – tot la o calitate profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.