Fără categorie

Cat de mult te poate imbolnavi telefonul mobil? O intrebare cu bataie lunga!

Spread the love

Cat de mult te poate imbolnavi telefonul mobil? O intrebare cu bataie lunga!Ne aflam in perioada in care nu putem face absolut nimic fara a folosi propriul mobil! De cate ori nu ai iesit la o intalnire cu prietenii iar in locul discutiilor face to face acestia preferau sa foloseasca telefonul pentru a trece timpul?

De cate ori nu ai vazut persoane care luau cina si in acelasi timp purtau conversatii pe telefon sau de cate ori nu ai vazut situatii in care telefonul mobil a ajuns sa tina locul cartilor din biblioteca, televizorului sau chiar si laptopului? Ei bine, aceasta este societatea de astazi, o societatea in care dependenta produsa de aceste aparate poate afecta sanatatea fiecarei persoane in parte!

Stiai ca majoritatea telefoanelor mobile transmit radiatii electromagnetice chiar si atunci cand nu sunt folosite?

Fara doar si poate, telefoanele mobile au devenit indispensabile astazi, astfel ca sunt de neinlocuit datorita avantajelor pe care le ofera tuturor! Insa, multi dintre noi nu cunosc efectul pe care acestea le au asupra sanatatii, un lucru care ar trebui sa intre in mod cert in aria noastra de informatii. Orice telefon mobil emana radiatii electromagnetice, unde care sunt absorbite imediat de organismul uman, iar efectul ulterior al acestora se va regasi in starea precara a sanatatii!

Datorita dependentei pe care au provocat-o telefoanele in randul populatiei, multe persoane isi tin telefonul in buzunar si nu in geanta, pe perna si nu pe noptiera de langa pat, etc. Aceste comportamente sunt inevitabile, tocmai de aceea cercetatorii au facut o analiza detaliata pentru a obtine o lista completa a telefoanelor care produc cele mai inalte frecvente de radiatii electromagnetice. In cadrul acesteia se regasesc telefoanele clasice, care nu dispun de noua tehnologie inteligenta, iar ele sunt urmate de cele care au aparut in anii 2010. De regula, nimeni nu tine cont de acest aspect al radiatiilor atunci cand isi cumpara un telefon mobil, chiar daca in opinia specialistilor ar trebui sa fie principalul criteriu de alegere.

Cum nu ne putem lipsi de prezenta acestui dispozitiv, tot ceea ce putem face este doar alegerea sa in functie de nivelul redus al undelor electromagnetice pe care le transmite corpului. Astfel cele mai eficiente telefoane mobile in functie de acest criteriu sunt cele mai recente modele, printre care putem enumera gadgeturile performante Allview A6 Quad, Allview P6 Life sau cele produse de brandul Nokia. Chiar undele electromagnetice nu pot fi eliminate in totalitate, s-a demonstrat faptul ca cele mai noi telefoanele mobile au fost create in asa maniera incat sa reduca intensitatea acestor frecvente, astfel ca se bucura de recomandarea specialistilor!

Daca esti interesat de achizitionarea celor mai noi modele de telefoane mobile, vino in magazinul online Rombiz.ro si achizitioneaza-ti preferatul accesand cel mai bun raport calitate-pret!

0 gânduri despre „Cat de mult te poate imbolnavi telefonul mobil? O intrebare cu bataie lunga!”

  1. Cel mai bun lucru este sa folosesti un handsfree cu fir pentru ca cel pe bluetooth inevitabil are si el radiatii. Cele mai multe radiatii sunt in momentul cand initiezi un apel, atunci este bine sa pui pe speaker si sa indepartezi telefonul de la ureche tinandu-l cat mai departe de corp si poti dezactiva speakerul si sa pui tlefonul la ureche cand interlocutorul raspunde la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.