Fără categorie

Cat de mult crezi ca poti sa razi la BAD SANTA 2? Te invit sa descoperi si ai CONCURS!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Comedia care marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii, ,,Bad Santa 2” ruleaza deja in cinematografele din Romania din 25 noiembrie.

bad-santa_1

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.

bad-santa_3

Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ştacheta şi implicit ambiţiile grupului, în timp ce cumva reuşeşte să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este şi mai chinuit acum de dorinţa tulburătoare de a-i intra în graţii voluptoasei şi graţioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur şi un libido de oţel.

➡ CONCURS

E hot, betiv, josnic, fustangiu, grosolan si mega-morocanos. E Willie Soke, anti-eroul nostru preferat imbracat in costumul lui Mos Craciun. E Billy Bob Thornton in ,,Bad Santa 2”.  Si anul asta, Craciunul e pe 25 noiembrie pentru ca asa vrea el. Alimentat de whiskey-ul de proasta calitate, lacomie si ura, Willie face din nou echipa cu micul si furiosul sau partener, Marcus (Tony Cox). Si de aceasta data li se alatura ,,pustiul” Thurman Merman (Brett Kelly), o raza de soare de 110 kilograme, al carei scop este sa scoata la iveala bruma de umanitate din Willie.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la Bad Santa 2, valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Concursul incepe astazi si expira 4.12.2016, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pana luni 5.12.2016, ora 20. Extragerea va fi efectuata cu ajutorul random.org.

Raspunsurile trebuie lasate in zona de comentarii 🙂

In Bad Santa 2, acest actor revine in rolul lui Willie Soke, un escroc deghizat in Mos Craciun. Cu 31 de premii castigate si alte 49 de nominalizari, acest actor este cunoscut pentru rolurile din Bad Santa, Entourage, The Judge, Faster sau School for Scoundrels. Care este numele sau?

a)      Billy Bob Thornton

b)      Hugh Grant

c)       Robert Downey Jr.

Si, pentru inspiratie, va las si trailer-ul!  PS: Filmul asta NU este pentru copii 🙂

Invitatiile sunt oferite de catre Freeman Enterntainment

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Cat de mult crezi ca poti sa razi la BAD SANTA 2? Te invit sa descoperi si ai CONCURS!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *