Atelier de Idei, Social, Tineri

Carmela Amelia: Casa Pino este a doua mea casă și vă invit și pe voi să o descoperiți

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Carmela Amelia este fiica unor oameni minunați din orașul Brașov. Părinții ei au locuit mulți ani în Italia unde s-au împrietenit cu o familie de italieni, iar destinul a vrut ca legătura dintre ei să fie puternică și peste ani. Astfel, numele „Carmela” l-a primit de la mama ei după o prietenă bună din Napoli și numele Amelia de la bunica ei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Și povestea cu aromă de Italia nu se oprește aici. Peste ani, părinții ei au decis să deschidă în Centrul Civic al Brașovului, la circa 7 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului și la 1 un minut de mers pe jos de viitorul mall Afi Cotroceni – Casa Pino. Dar să descoperim împreună povestea…

Casa Pino din Brașov e ca o poveste atemporală. E simbioza perfectă dintre tehnologie, modernitate, confortul unor camere spațioase cu saltele ortopedice de ultimă generație și lenjerie de pat de lux din bumbac satinat și elemente creative cu vibrații din Renașterea italiană, tablouri în ulei pe pânză de in, elemente de decor din lemn masiv de sorginte interbelică și inserții subtile decorative în mobilier din stilul Rococo.

Trebuie să vii aici ca să trăiești o experiență de cazare ca-n Italia, un amestec boem de Roma, Milano și Bologna. Din exterior nu spune foarte multe. O clădire pe două nivele încadrată perfect în peisajul citadin din zona centrului civic. Dar odată ce pășești în interior și urci scările spre dormitoarele de la primul nivel, te simți ca pe Titanic. Aceleași elemente și inserții din lemn masiv care împrumută din clădirile burgheze și stilul începuturilor de secol XX.

Vorbim practic de o clădire așezată în centrul civic, la două minute de mers pe jos de viitorul Mall AFI din Brașov și la 7 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului, cu acces ușor la gară și la doar 40 de minute cu mașina de cele mai importante destinații din județul Brașov precum: Poiana Brașov, Râșnov sau Bran, o locație care merită să fie descoperită și redescoperită așa cum poti să citești și să recitești un roman de Boccaccio sau cum poți privi un tablou de Boticelli.

Casa Pino este o poveste de familie și vă invit să descoperiți povestea completă aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *