Fără categorie

Carla’s Dreams continua visul de vara pe 14 iulie la AMFITEATRUL “MIHAI EMINESCU din BUCURESTI

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Carla’s Dreams nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt unici prin ceea fac: sound, versuri, mesaje. Iubiti, respectati, auziti si nu doar ascultati, au ales sa-si traiasca visul.

Iar pe 14 iulie, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Parcul National (Zona Metrou Piata Muncii), Carla’s Dreams vor urca din nou pe scena sa bucure publicul cu piesele lor. Pentru ca asta stiu ei sa faca cel mai bine. O locatie neconventionala poate, insa, cu siguranta, potrivita pentru fanii artistului si iubitorii muzicii Carla’s Dreams.

Carla's-Dreams-poster-14-iulie

“Bucurosi sa va revedem in Bucuresti. Un concert NGOC live full band cu invitati si muzica noastra pentru voi”, au declarat cei de la Carla’s Dreams. Asa ca, pe 14 iulie, sunteti asteptati la un nou concert Carla’s Dreams.

Biletele sunt disponibile in doua categorii de pret: categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON si categoria II la 95 RON.  Save the date: 14 iulie 2016, Amfiteatrul “Mihai Eminescu” Bucuresti si pregatiti-va pentru Carla’s Dreams!

Biletele se gasesc in vanzare doar in reteaua Eventim.ro! (Magazinele Vodafone, Orange, Domo, Librariile Carturesti, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV)

Carla’s Dreams sun cunoscuti pentru colaborarile de succes cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams.

Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (peste 41 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania.

Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are peste 33 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizari.

Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari (acum are peste 31 de milioane de vizualizari).

Pe 7 mai, la Arenele Romane, au lansat albumul ‘NGOC’ care include cele mai cunoscute piese ale artistilor. Cu ocazia acestui eveniment, au lansat si single-ul “Acele”, care va fi inclus pe urmatorul album. Piesa are 17 milioane de vizualizari in doar o luna de la lansare, iar “Unde”, lansata in urma cu 3 saptamani aproape 7 milioane de vizualizari.

In plus, remixul piesei “Sub pielea mea” facut de Midi Culture este pe locul 11 pe Shazam in intreaga lume, devansand artisti de renume precum Pink, Lukas Graham, Coldplay, Adele, Major Lazer sau David Guetta.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *