Fără categorie

CAREU DE ASI la sequel-ul Craiasa Zapezii 2

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Our Score

După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!

Unde îl vor duce pe Orm amuzantele lui istorisiri, rămâne să descoperiţi urmărind animaţia „Crăiasa Zăpezii”, din 1 ianuarie 2016, la cinema. Un film distribuit de Freeman Entertainment! Dar sa vedem care sunt asii care au dat viata personajelor cu vocile lor inconfundabile

➡ Ellie White – un adevarat pirat cu o voce de neegalat

Proaspăt devenită mămică pentru a doua oară, Ellie White a revenit în forţă cu un nou proiect care marchează debutul său în actorie, odată cu interpretarea rolului de pirat în animaţia ,,Crăiasa Zăpezii 2”, care va avea premiera în cinematografele din România pe 1 ianuarie.

Ellie White debuteaza cu Craiasa Zapezii

,,Este primă dată cand îmi împrumut vocea unei animaţii, însă îmi place foarte mult şi sper să mai am ocazia să fac acest lucru şi în viitor. Personajul meu se numeşte Alfida. Este o fată pirat foarte drăguţă care poate fi şi rea uneori. Ceea ce îmi place foarte mult la ea este că deşi pare aşa o fire puternică are şi momente de sensibilitate. Este exact ca mine. (…). Chiar am vrut sa mă implic şi în altceva decât muzică, pentru că eu de obicei când intru în studio cânt, iar acum am intrat ca să vorbesc, iar asta îmi place foarte mult. (…) Mihăiţă, băiatul cel mare împlineşte acum face 3 ani. Sper să se bucure şi să îi placă la fel de mult, ca şi mie, interpretarea mea. “, a declarat Ellie White despre debutul său actoricesc prin intermediul rolului Alfida din ,,Crăiasa Zăpezii 2”.

Un adevărat pirat, Alfida este puternică, are autoritate şi este foarte hotărâtă, dar are şi o inimă bună şi simţul dreptăţii. Alfida ştie cât ţine Kay la ea, iar atenţia pe care i-o dă el o flatează, însă a decis că nu poate să răspundă la aceste sentimente. Piraţii nu se îndrăgostesc!

➡ Elena Gheorghe ramane in carti si in ,,Crăiasa Zăpezii 2”

Cunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe revine pe marile ecrane ca micuţa Gerda, personajul principal in continuarea animaţiei ,,Crăiasa Zăpezii 2”, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 1 ianuarie 2016.

,,Am un băietel de 3 ani şi 9 luni, care în decembrie împlineşte 4 ani. El este foarte entuziasmat când vine vorba despre cinematograf şi desene animate, de aceea s-a bucurat enorm când a aflat că voi pune voce pe o animaţie. (…) În Crăiasa Zăpezii sunt Gerda. Am primit cu mare bucurie această veste, pentru că de mult mi-am dorit să îmi împrumut vocea unui personaj animat. Cred că fiecare dintre noi se identifică într-o oarecare măsura cu Gerda: războinică, ştie ce vrea, pentru ca are mereu un scop bine definit şi luptă pentru el. Consider că toate desenele animate sunt educative.”

Elena Gheorghe este Gerda in Craiasa Zapezii

O adevărată eroină, Gerda este o fetiţă curajoasă, corectă şi foarte energică. Deşi a crescut la orfelinat, unde a fost mereu silită să muncească şi nu s-a bucurat de prea multă afecţiune, tânăra are o personalitate puternică şi a reuşit mereu să găsească resurse să-şi facă ziua mai frumoasă. Este mai tot timpul în conflict cu adulţii, iar pedepsele pe care le primeşte o transformă într-o persoană şi mai determinată. Luptă fără teamă pentru prietenii ei, pentru familie şi pentru adevăr.

➡ Oana Roman este Maribel în animaţia „Crăiasa Zăpezii 2”

Este nepoata regelui. Este alintată şi îi tratează pe toţi ca şi cum ar fi jucăriile sale. Maribel este foarte pretenţioasă şi capricioasă şi îl manipulează pe unchiul ei, regele, dar totul se schimbă atunci când Vântul dinspre Miazănoapte bate spre ea.

Despre experienţa de dublaj, Oana declară: „A fost o bucurie să primesc această propunere. E un gând pe care eu îl aveam undeva, ascuns în mintea mea, pentru că am multe cunoştinţe şi prietene care au făcut deja voci pentru personaje de desene animate şi mi se părea un lucru extraordinar. Mai ales că am şi eu o fetiţă şi va fi foarte interesant pentru ea când va mai creşte. Va înţelege că mama ei a pus voce pentru un personaj animat. Eu o interpretez pe Maribel. Ea este o prinţesă, unică moştenitoare a unui regat şi din acest motiv, evident că este extrem de răsfăţată. Eu nu sunt o prinţesă. Sunt un om normal care îşi vede de treaba. Nu trăiesc în lumea basmelor, în lumea poveştilor, trăiesc într-o lume cât se poate de reală, de concretă şi sunt cât se poate de cu picioarele pe pământ. Mă consider un om destul de pragmatic, deşi mai visez. Mă asemăn cu Maribel doar în condiţiile în care ea trece printr-un moment foarte greu şi trebuie să iasă din el. Mie mi se întâmplă lucrul asta extrem de frecvent.

➡ Cornel Ilie dublează un trol în animaţia „Crăiasa Zăpezii 2”

Solist al trupei Vunk din 1994, Cornel Ilie debuteaza pe marile ecrane dubland un troll curajos in animatia „Crăiasa Zăpezii”, din 1 ianuarie 2016, la cinema.

Arrog vine dintr-o line de troli extrem de respectaţi. El poate vorbi la nesfârşit despre faptele eroice ale bunicului său. Cu toate acestea, el nu a făcut nicio asemenea faptă şi sper să poată demonstra cândva că le merită pe prinţesă şi coroana.

Arrog a crescut într-o familie bogată, ceea ce a făcut din el un trol super-plin de el şi un pic narcisist. Dar, când nu mai este în centrul atenţiei, Arrog nu mai pozează şi devine strict, dar şi foarte nobil. Având în vedere schimbările cu care se confruntă, Arrog îşi dă seama că familia nobilă, obârşia nu contează şi că el nu e cu nimic diferit de un trol oarecare.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *