Divertisment, Tineri

Care au fost cele mai bune filme în 2019

Spread the love

Anul ce a trecut a fost unul foarte bun pentru industria cinematografică și am avut parte de foarte multe filme bune printre care se numără The Irishman, Marriage Story și Parasite. Nu am ales din întâmplare aceste trei filme pentru a da un exemplu, ci pentru faptul că sunt foarte diferite unul față de altul și asta demonstrează că publicul nu mai cere filme trase la indigo, ci apreciază foarte mult originalitatea și capacitatea filmului de a-l surprinde.

În continuare am ales 12 filme pe care le consider reprezentative pentru anul 2019.  Nu este o listă finală sau un clasament pe locuri, dar sunt ferm convins că acestea vor influența producțiile care urmează să apară în 2020 și că vom avea parte de mult mai multe povești originala cu multe întorsături de situație și că încet încet se va renunța la scenariul standard de Hollywood.

Cu toate astea, filmele cu super eroi sunt încă la mare căutare și tipologia scenariului nu cred că se va schimba foarte curând, dar generațiile vechi de super eroi par să facă loc celor noi și niciodată nu se știe viitorul și s-ar putea să avem parte de surprize interesante.

 1. Parasite
 2. Knives Out
 3. Star Wars: The Rise of Skywalker
 4. Marriage Story
 5. Hustlers
 6. Once Upon a Time in … Hollywood
 7. Avengers: Endgame
 8. The Last Black Man in San Francisco
 9. The Irishman
 10. Booksmart
 11. Uncut Gems
 12. Dark Phoenix

Cea mai mare surpriză vine din partea filmului Parasite care alege să abordeze diferența de statut social din Korea într-o metodă inedită care îi aduce numeroase premii și foarte mult awareness printre utilizatorii de social media și internet.

În ceea ce privește viitorul și anii care urmează, sunt convins că vom avea multe seriale și filme care ne vor ține mult timp în fața ecranelor și în sălile de cinema, iar industria filmelor cu super eroi este abia la început și mai are multe de oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.