Atelier de Idei

Capeliy si Jazza – Hipster hip-hop music! Cool VIDEO, cool SOUND!

Spread the love

Obiektiv Music Romania s-a gandit sa scoata din arhiva melodia Repede trece timpul interpretata de Capeliy si Jazza. Aceasta a fost inregistrata in anul 2010, in studioul Omega Sound. Tema abordata de cei doi artisti este lupta omului cu trecerea ireversibila a timpului. Productia instrumentalului a fost realizata de Jazza si Gabi Mitran, cel din urma asigurand si mix-ul si master-ul.

Pentru cei ce nu detin foarte multe informatii despre Capeliy, va spun doar atat. E argesean ca mine, pitestean in sange ca multi alti artisti precum Tazz, Piticu, Cerebel sau Picolo.

Capeliy este nascut in Pitesti, dar a trait in Targoviste unde a si copilarit pana la terminarea liceului. Cu muzica a inceput in 2000 formand o formatie de hip hop numita Inedit cu un tip pe nume Cristi Clipea. Desigur au fost ajutati si sprijiniti de Florin Petrescu (Axinte de la Pro TV).

In 2002, Capeliy s a hotarat sa lucreze singur pentru a-si descoperi singur calitatile muzicale fara sprijinul cuiva. Tot in 2002 a avut primul lui concert la Sala Palatului din Targoviste alaturi de trupa Anonim, Griffo, Sarpe unde au fost peste 500 de fani.

Din 2008 locuieste in Bucuresti unde a incheiat un contract cu labelul Obiektiv Music, fiind alaturi de Tonik Obiektiv, Jazza, Kannabis, Dovada 33, alaturi de care au concerta in multiple locuri din Capitala. Capeliy are in prezent colaborari cu Rappa, K-nnabis, Jazza, Tonik Obiektiv, Arssura, Carmool, Leasa Dragos, Emma Whan.

0 gânduri despre „Capeliy si Jazza – Hipster hip-hop music! Cool VIDEO, cool SOUND!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.